Eikskollen 7 E

Eikskollen 7 E

Prisantydning 4.400.000,-
Omkostninger 122.142,-
Totalpris 4.565.992,-
P-rom 81m2
Byggeår 1953
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.992,-
 • Fellesformue
  20.956,-
 • Fellesgjeld
  43.850,-
 • Ligningsverdi
  935.882,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

ØSTERÅS - Lys, lekker 4(5)-roms rekkehusleilighet over to plan - Pusset opp i 2011 - Bad fra 2013 - Parkering - Barnevennlig og sentral beliggenhet.

Høydepunkter

Sem & Johnsen Eiendomsmegling v/Alexander Rieber-Mohn har gleder av å presentere denne lekre rekkehusleiligheten i Eikskollen 7 E. Leiligheten har en barnevennlig og sentral beliggenhet i blindvei på Østerås.

Leiligheten inneholder entré / trapperom med mulighet for å henge av yttertøy og sette av sko. Stor stue med peis, luftebalkong og plass til både sofahjørne og spisestue. Sameiet har på generalforsamlingen godkjent at det bygges balkong på ca. 8 kvm. Bærum Kommune har innvilget rammetillatelse for dette.

Flott kjøkken fra 2011 med mye skap- og benkeplass. Boligen inneholder tre soverom samt et innredet rom som i dag er innredet som soverom. Fra det ene soverommet er det stige opp til hems.

Det lekre flislagte badet ble pusset opp i 2013 og er innredet med innmurt badekar med dusj, servant i innredning og vegghengt toalett. På badet er det bygget benk med plass under for vaskemaskin. Benken benyttes f.eks som lagringsplass eller stellebord på badet.

Med boligen følger en biloppstillingsplass. Sameiet har gjesteparkering. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

- Leiligheten har fått godkjent balkongutbygging av generalforsamlingen. Bærum Kommune har innvilget rammetillatelse for dette.
- Barnevennlig og sentral beliggenhet.
- Blindvei.
- Flott kjøkken fra 2011.
- Overflater på gulv, vegger og tak er pusset opp i 2011. (Utenom ett soverom)
- Lekkert bad pusset opp i 2013.
- Nytt pipeløp i 2017.
- Uttak for internett i alle rom.
- Kort vei til Østerås senter.
- Kort vei til både buss, t-bane og flybuss.
- Kort vei til barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående.
- God lagringsplass med to kjellerboder, loft og hems.

Megler

Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.