Eiksveien 117, leil. 104

Eiksveien 117, leil. 104

Prisantydning 7.450.000,-
Omkostninger 55.874,-
Totalpris 7.505.874,-
P-rom 97m2
Byggeår 2018
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.820,-

Kort om eiendommen

Østerås - Ny og innflyttingsklar 4-roms ende- og hjørneleilighet med romslig og solrik vestvendt terrasse, garasjeplass og heis

Beliggenhet

Sentralt på Østerås, like ved Oslo-grensen i østre del av Bærum, er det oppført 18 flotte og moderne selveierleiligheter med underliggende garasjeanlegg og heis til alle etasjeplan. Denne hyggelige, solrike og sentrale eiendommen har vi valgt å kalle Østerås Park.

Nærområdet byr på gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. En kort spasertur unna ligger Østerås T-banestasjon som tar deg til Majorstuen på kun 16 minutter. Rett i nærheten går det også buss i retning Bekkestua og Sandvika.

Eiendommen grenser mot et trivelig friområde på sydsiden, og ligger i et meget attraktivt og populært boområde. Leilighetene har vestvendte balkonger/terrasser, og alle kan nyte godt av et grønt og fint utsyn mot den store og frodige parken foran bygget.

Fra Østerås Park er det en kort spasertur til Østerås senter og Bærumsmarka som er en god nabo med flotte turmuligheter så vel sommer som vinter. Liker du å spille golf ligger Haga Golf, Nordhaug golf og Grini golf en kort kjøretur unna. Kolsås alpinbakke er kun 10 min kjøretur unna. Det er heller ikke langt til de mer urbane miljøene på Røa, Bekkestua og Lysaker.

Er du hesteinteressert kan du oppstalle egen hest på Østern bruk eller på Hosle Gård kun få min sykkel/kjøretur unna. Østern bruk har også rideskole. Østerås seniorsenter ligger også i umiddelbar nærhet, så det er valgmuligheter for enhver alder og smak. Østerås Park sin beliggenhet gjør det lett å leve til daglig, for mennesker i alle livets faser.

Faste løpende kostnader

Fellesutgiftene er på kr 3 820,- per måned i henhold til budsjett fra forretningsfører distribuert i forbindelse med konstituerende sameiemøte. Fellesutgiftene skal dekke drift/vedlikehold av fellesarealer og garasjeanlegg, Tv og bredbånd, varmtvann/oppvarming, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel m.m.

Megler

Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.