Eiksveien 61

Eiksveien 61

Prisantydning 4.295.000,-
Omkostninger 120.167,-
Totalpris 4.529.321,-
P-rom 82m2
Byggeår 1957
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.777,-
 • Fellesformue
  7.090,-
 • Fellesgjeld
  114.154,-
 • Ligningsverdi
  944.768,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

ØSTERÅS - Lys, hyggelig rekkehusleilighet over to plan i barnevennlig område - 3 soverom - Vestvendt balkong med gode solforhold og fin utsikt - Parkering

Høydepunkter

- Rekkehusfølelse med egen inngang
- 3 soverom
- Vestvent balkong
- Flott utsikt og gode solforhold
- Kort vei til både t-bane og Marka
- Rolig og særdeles barnevennlig beliggenhet
- Kort gangavstand til nærbutikk, Østerås senter og nye Eiksmarka senter
- God lagringsplass
- Veldrevet sameie med godt bomiljø
- Lekeplass rett utenfor leiligheten

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et barnevennlig og rolig område mellom Østerås og Eiksmarka. Høyt og fritt på en kolle med gode solforhold og utsikt.

Stille og rolig, samtidig sentralt med nærhet til alle dagligdagse servicetilbud. Søndagsåpen nærbutikk/postkontor rett ved.

Kort gangavstand til t-bane og buss. Med t-bane fra Eiksmarka stasjon tar det kun 13 minutter til Majorstuen. Buss også til Oslo S, Bekkestua og Sandvika. Fra Nadderudveien går flybussen. Ny gang- og sykkelvei bygges langs Griniveien.

Skoler i alle trinn og barnehager i nærområdet. Leiligheten ligger i Eikeli skolekrets. Sentralt beliggende med 5 minutter i gangavstand til Østerås
kjøpesenter med et variert tilbud av forretninger inkl. Meny, apotek, vinmonopol, legesenter, kafé og diverse servicetilbud. Nye Eiksmarka senter som åpner i 2018 ligger også få minutter unna med forretninger inkl. Kiwi, blomsterbutikk, bokhandel, bakeri/kafé. Helsestasjon/bibliotek er på Eiksmarka.

Kort vei til Marka med fine turmuligheter året rundt, og med lysløype om vinteren. Eiksmarka Tennisklubb ligger rett i nærheten. For den golfinteresserte er det kort vei til både Haga og Grini golfklubb. Fossum idrettsforening ligger like i nærheten med et variert idrettstilbud. Noen minutters kjøretur unna ligger Nadderudhallen med svømmebasseng.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.