EILERT SUNDTS GATE 30

EILERT SUNDTS GATE 30

Prisantydning 8.900.000,-
Omkostninger 233.122,-
Totalpris 9.133.122,-
P-rom 96m2
Byggeår 1971
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.859,-
  • Ligningsverdi
    1.884.334,-
  • Energimerke
    E – rød

Kort om eiendommen

Tilbaketrukket og lekker leilighet med peis, balkong på 16 m² og parkering med lader. Attraktiv beliggenhet.

Høydepunkter

- Tilbaketrukket, men sentral beliggenhet
- Enveiskjørt sidegate
- Parkering med el-bil lader
- Stor to-delt balkong på ca. 16 m²
- Meget høy 1. etasje
- Åpen peis i stuen
- God planløsning

Beliggenhet

Eilert Sundts gate 30 har en meget attraktiv og populær beliggenhet på Briskeby/Uranienborg. Leiligheten ligger tilbaketrukket til, i en stille enveiskjørt sidegate uten betydelig gjennomgangstrafikk. Leiligheten er omkranset av klassiske byvillaer og frodig beplantning.

Meget sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til butikker, kafeer, restauranter, nisjeforretninger etc. Fra leiligheten er det kort vei til Briskebyveien hvor man finner gode restauranter og hyggelige kafeer som Sverre Sætre konditori, Delikatessen og Bølgen & Moi Briskeby. Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi på Briskeby. Bogstadveien og Bygdøy Allé som er Oslos mest fasjonable handlegater, finner du bare minutter unna.

Det er gode fritids- og rekreasjonsområder i nærområdet som Uranienborgparken, Slottsparken og idylliske Frognerparken. På Majorstuen finner man Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg, samt SATS/Elixia ved Colosseum Park. God tilgang til offentlig kommunikasjon med kort vei til Briskebytrikken nr. 19 og bussforbindelser i Uranienborgveien. Majorstuen er knutepunktet for byens kollektivtilbud. Det er også god tilgang på bysykler i nærområdet.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 108 snr. 1 orgnr. 917018200 i Oslo kommune

Adresse

EILERT SUNDTS GATE 30
0259 Oslo

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.