EKEBERGVEIEN 19C

EKEBERGVEIEN 19C

Prisantydning 4.500.000,-
Omkostninger 118.162,-
Totalpris 4.691.611,-
P-rom 61m2
Byggeår 1952
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Thomas Koren

Christer Holmen

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.018,-
 • Fellesformue
  9.770,-
 • Fellesgjeld
  73.449,-
 • Ligningsverdi
  1.024.186,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

3-roms endeleilighet med balkong. Flott utsikt og kveldssol. Stue med peis. Parkeringsleie etter liste

Beliggenhet

Eiendommen er beligget i et meget sentralt og urbant område i Gamlebyen, ved foten av Ekebergskrenten. Området har blitt en meget attraktiv del av Oslo by. Her har du mulighet til å bo tilbaketrukket fra det hektiske bylivet, med nærhet til det meste du trenger i hverdagen.

Det er kort vei til Ekebergsletta med flotte turmuligheter på sommeren, samt akebakke og skiløyper på vinteren. Her er ligger også Skulpturparken hvor du kan nyte en lunsj på Karlsborg Spiseforretning. I Ekebergparken er det minigolf, bondegård for de små, samt den populære Ekebergrestauranten. Det er kort avstand til Bjørvika hvor det er reist mange nye bygg med svært moderne uttrykk i kontrast til bydelens kultur og historie. På Sørenga finner du sjøbadet som er en flytende park og et friskt tilskudd til øvrige badeplasser i Oslo. Her kan varme sommerdager nytes i vannkanten. Sørenga byr også på en rekke trivelige spiseplasser med utsikt over Oslofjorden. Dagligvarehandelen kan gjøres på Bunnpris Konowsgate, Kiwi Konowsgate eller Matkjøp. Det er kort avstand til sentrum som byr på ytterligere servicetilbud og fasiliteter. For den aktive finnes det treningssentre som FitnessRoom Kværnerbyen like nedenfor, eller Elixia på Bjørvika og Ryen. Det gode muligheter for offentlig kommunikasjon rett i nærheten av leiligheten. Et flertall av bussforbindelser (Buss 34, 74 og 70) finnes ved holdeplass Lodalen og det er ca. 7 minutters gange til trikk (linje 18 og 19 v/Oslo Hospital).

Matrikkel

Gnr. 233 bnr. 121 snr. 15 i Oslo kommune

Adresse

EKEBERGVEIEN 19C
0196 Oslo
1. etasje

Meglere

Portrettbilde av Thomas Koren

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Thomas på e-post
tk@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
45 00 46 64

Thomas Koren har jobbet som eiendomsmegler siden 2006, og har lang erfaring med både brukte og prosjekterte boligsalg.
Ekspertområdene til Koren er i hovedsak Oslo og Bærum.

Koren har fokus på en grundig, metodisk eiendomsmegling som sikrer økt sannsynlighet for raskere salg og bedre salgspris. Han er entusiastisk til jobben og meget tilgjengelig for kunden. Oppfølgning er en av hans gode styrker, sammen med det å være tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen.

Thomas Koren har har et meget bredt kontaktnettverk av interessenter, samt en stor kundeportefølje bestående av fornøyde kunder.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.