Elgefaret 65

Elgefaret 65

Prisantydning 3.800.000,-
Omkostninger 111.472,-
Totalpris 3.911.472,-
P-rom 67m2
Byggeår 1957
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Anne Hellebostad Causevic

Partner / Jurist / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Anne Hellebostad Causevic

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    808.636,-
  • Energimerke
    E – oransje

Kort om eiendommen

HOSLE: Lys, gjennomgående og åpen tre-roms topp-/endeleilighet i firemannsbolig. SOLGT MED BUD DIREKTE TIL SELGER. VISNING AVLYST.

Høydepunkter

- Lys topp-/endeleilighet med vinduer på tre sider.
- Attraktivt bo-område med kort vei til det meste.
- Meget solrik beliggenhet.
- God, åpen planløsning.
- Vestvendt balkong utenfor stuen.
- Gjennomgående leilighet med åpen stue/kjøkken-løsning.
- Peis.
- Utsikt.
- Usjenert, privat hage med frodig beplantning og mye sol.
- Meget godt med lagringsplass, både på loft, kjeller, i garasje og utebod.
- Kort vei til T-bane, buss, butikker og skoler.
- Flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, veletablert og barnevennlig boområde, høyt og fritt med meget gode solforhold (sol i hagen/veranda fra tidlig morgen til sen kveld). Huset ligger godt tilbaketrukket fra vei med garasjeanlegg plassert ved innkjøring.

Flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet: Sauejordet som er et yndet utfartssted sommer som vinter (sauer og hester sommerstid) og med sti opp til Bærumsmarka via Haga. Kort vei til langrennsløyper, enten ved Haga, Grini eller oppe ved Fossum (også lysløype) Sykkel- og gangsti fra området helt ned til Sandvika, via Bekkestua den ene veien og opp til marka den andre veien. Man kan parkere på Haga eller Øverland og gå inn til Sætern med aktivitetsområde og kafé. Ballbinge ved Hosle barneskole, isbane samme sted og muligheter for ridning ved Sauejordet. Håndballhall, treningssenter og fotballbaner ved Nadderudhallen, der det også er svømmehall og tennisbaner. Skatehall, dansestudio og flere treningssentre på Bekkestua.

Det tar ca. 15 minutter å kjøre til strandområder ved Lysaker, Fornebu eller Høvik. Det er også bademuligheter ved Fossum (Østernvann) og langs Lysakerelven.

Kort vei til offentlig kommunikasjon; Det er ca. 5 min gange til buss, ca.10 min gange til t-bane (Østerås), ca. 15 min med bil eller bane fra Oslo sentrum og ca. 5 min med bil til Bekkestua sentrum.

Megler

Portrettbilde av Anne Hellebostad Causevic

Anne Hellebostad Causevic

Partner / Jurist / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Anne Hellebostad på e-post
ahc@sem-johnsen.no

Kontakt Anne Hellebostad på telefon
92 80 69 90

Anne Hellebostad Causevic har vært med å starte og bygge opp kontoret på Bekkestua. Hun er voksen, er sunnmøring, men har bodd i Oslo Vest og Bærum i 40 år. Anne er utdannet økonom og jurist og har jobbet med eiendomsmegling i 15-16 år. Hun har erfaring med salg både i Oslo Vest, Asker og Bærum. Lokalkunnskap er en selvfølge! Anne leverer skreddersøm; er opptatt av en godt planlagt salgsprosess, deltar selv på alle deler av prosessen, er hardtarbeidende og gir både selger og kjøper tett oppfølging.

Les mer