Elisenbergveien 5

Elisenbergveien 5

Prisantydning 13.500.000,-
Omkostninger 340.222,-
Totalpris 14.016.892,-
P-rom 150m2
Byggeår 1900
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.975,-
 • Fellesgjeld
  176.670,-
 • Ligningsverdi
  2.438.483,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

FROGNER - Nyoppusset og gjennomført 5-roms hjørneleilighet med høy standard. Klassiske kvaliteter, god takhøyde og flotte lysforhold.

Høydepunkter

- Glimrende og tilbaketrukket beliggende på Frogner.
- Hjørneleilighet med store vindusflater og god takhøyde (2,86 m) - flott romfølelse.
- Ombygget og nyoppusset i moderne stil - meget gjennomført.
- Høy standard, eksklusive materialer og gjennomtenkte løsninger.
- 2 delikate baderom.
- Nytt kjøkken med snekkerbygget innredning - komplett utstyrt med Miele-hvitevarer.
- Karnapp med gode lysforhold og mulighet for stort spisebord.
- Stort hovedsoverom med snekkerbygget garderobeinnredning og eget bad.
- Klassiske kvaliteter som kakkelovn, rosett og stukkatur.
- Nytt elektrisk anlegg og nedsenket himling med LED spotter.
- Heis i gården til annenhver etasje.
- Pen og klassisk bygård.
- Luftig oppgang med bevarte detaljer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og tilbaketrukket i et populært, veletablert og fasjonabelt boligstrøk på Frogner. Like på nedsiden av Bygdøy Allé, mellom Gimle og Skarpsno. Kort spaseravstand til alt Frogner har å by på, samt kort gangvei til Frognerkilen og Bygdøylandet.

Bygdøy Allé (og nærområdet) er kjent for sine nisjeforretninger, flotte restauranter og et bredt shoppingtilbud. Gaten har et spesielt godt utvalg av eksklusive interiørbutikker, samt noen av Oslos virkelig beste forretninger for ferskvarer innen fisk og skalldyr, ost og delikatesser.

Mer om eiendommen

Området ellers er kjent for sine mange ambassader og ambassadeboliger.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med flere busser i Bygdøy Allé, buss i Thomas Heftyes gate, bytrikk i Frognerveien og i Drammensveien, samt både tog og flytog fra Skøyen/Nationaltheatret.

Diverse

- Dukat Eiendom AS er utvikler av prosjektet.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 3 975,- pr. mnd.
Eiendomsskatt for 2017 utgjorde kr. 8 226,-

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

0B6A4020-Edit
Kakkelovn i stue. Fin kombinasjon av det moderne mot det klassiske

Innhold

Stor, luftig og gjennomført hjørneleilighet, tilbaketrukket med attraktiv beliggenhet på Frogner. Leiligheten er på 150 m² (P-rom) og inneholder:

Flislagt entré/hall, hjørnestue med kakkelovn, samt romslig kjøkken med karnapp og flott spiseplass. For øvrig stort hovedsoverom med plassbygget garderobe og adkomst til eget baderom. Gjestebad praktisk beliggende ved hall, gang og 2 øvrige soverom.

Det medfølger i tillegg én kjellerbod på ca. 8 m² og én kjellerbod på ca. 3 m².

Standard

Lekker og gjennomført 5-roms, nyoppusset med eksklusive materialer og smakfull innredning som bærer preg av profesjonell utførelse med gjennomtenkte løsninger.

Oppussingen omfatter blant annet etablering av nytt delikat baderom, nytt kjøkken med snekkerbygget innredning, nye overflater, nytt elektrisk anlegg og oppussing av eksisterende bad. Leiligheten er ikke bebodd etter oppussing og fremstår som "ny".

Hjørnestuen er leilighetens midtpunkt og er et fantastisk rom med lysflater på 3 sider, kakkelovn og god plass til flere sittegrupper. Fra stuen er det adkomst til både hovedsoverom og kjøkken.

Romslig kjøkken med karnapp og mulighet for stor spiseplass, perfekt for både gjester og hverdags. Kjøkkenet er spesialtilpasset med snekkerbygget innredning som utnytter rommet optimalt. Godt med skap for oppbevaring og lekker benkeplate i hvit komposittsten. Komplett utstyrt med integrert vinskap, kjøleskap med fryser, komfyr, induksjonsstopp (80 cm) og oppvaskmaskin. Glass- og stål avtrekksvifte med kullfilter, skråstilt. Avtrekksvifte, vinskap og samtlige hvitevarer er fra Miele.

I likhet med stue og kjøkken er også hovedsoverommet av god størrelse. Snekkerbygget skillevegg med spesialtilpasset garderobe som gir rikelig med oppbevaringsplass. For øvrig snekkerbygget garderobeskap på soverom 2, samt i entré/hall.

Nytt og lekkert bad tilknyttet hovedsoverom med delikate baderomsfliser og malte flater.

0B6A3900-Edit
0B6A3999-Edit

Dusjnisje med sentrert vannfallsdusj/waterfall, flislagt badekar fra Duravit og vegghengt wc fra Laufen med soft-close sete. Servantseksjon med armatur fra Tapwell, skuffer for oppbevaring og benkeplate i hvit komposittsten.

Gjestebad er oppusset i 2017 med tilsvarende utførelse (med unntak av badekar) med opplegg for vaskesøyle. Praktisk beliggende ved hall som betjener både gjester, soverom 2 og soverom 3.

Innvendig gulv består av enstavs eikeparkett (24 cm bredde). Fliser med varmekabler på bad og varmematter i hall, samt lunt teppe fra JAB på hovedsoverom. Nedsenket himling påkostet med LED spotter og "dim-to-warm" funksjon. Overlys og rosett i stue, samt stukkatur på kjøkken og hovedsoverom. Både himling og vegger er nymalt i forbindelse med oppussingen.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc.

Romslig kjøkken med karnapp og stor spiseplass, perfekt for både gjester og hverdags
Karnapp med god lysforhold og mulighet for stort spisebord

som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Klassisk bygård oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Gården er velholdt, men normalt vedlikehold må påregnes alderen tatt i betraktning. Bygget er fundamentert i naturstein til faste masser med fasader av murkonstruksjon med teglstein og ornamenter.

Gården har et pent inngangsparti og en luftig oppgang med bevarte detaljer fra byggeår. Det er installert heis som går til annenhver etasje. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 1986. Takkonstruksjon tekket med takstein og takplater, oppgradert i 2015. Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Bygårder med opprinnelse rundt starten av forrige århundre. For det meste boliger i området, men med endel næring på gateplan.

Tomt

Eiet tomt: 839 kvm.
Asfaltert bakgård med oppsatt sykkelskur.

Parkering

Beboerparkering rett utenfor døren. Dette innebærer at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr på kr. 3 000,-. For mer info se www.trafikketaten.oslo.kommune.no/beboerparkering.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Karnapp med mulighet for stort spisebord
Ny, snekkerbygget innredning. Lekker benkeplate i hvit komposittsten
Ny, snekkerbygget innredning. Lekker benkeplate i hvit komposittsten

Adkomst

Adkomst fra Elisenbergveien via felles trappegang. Det er også heis i gården som går til annenhver etasje (1 trapp ned til leiligheten).

Oppvarming

Klassisk kakkelovn i stuen. Nye og moderne panelovner med fjernstyring (via pc eller mobilen). Varmekabler på begge bad og varmematter i hall.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Elisenbergveien 5. Sameiet består av 21 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Ruseløkka skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter.

Nytt, delikat baderom tilknyttet hovedsoverom

Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld utgjør kr. 176 670,- pr. 31.12.16.
Sameiet har lån i DnB.
Restgjeld totalt for selskapet utgjør kr. 4 111 765,- pr. 31.12.15.
Lånet ble tatt opp i 2015 tilknyttet en omfattende oppgradering av taket, samt nedbetaling av eksisterende gjeld.

Evt. mulighet for utleie

Boligen kan fritt leies ut, men leietaker må godkjennes av sameiets styre.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer