ELMHOLT ALLÈ12

ELMHOLT ALLÈ12

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 224.342,-
Totalpris 8.826.764,-
P-rom 102m2
Byggeår 1995
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.677,-
 • Fellesformue
  9.872,-
 • Fellesgjeld
  102.422,-
 • Ligningsverdi
  1.751.972,-

Kort om eiendommen

Velholdt og lys 4-roms endeleil. Gode solforhold fra sydvestvendt balkong - heis - garasjeplass - 2 bad og 3 sov.

Høydepunkter

Lys og pen 4-roms hjørneleilighet (eierseksjon) beliggende i 3. etasje med heisadkomst. Boligen er velholdt med fin standard på utstyr og overflater.

Stor stue/spisestue med utgang til sydvestvendt balkong på ca 14 kvm. Gode solforhold.

Boligen har to bad samt mye lagringsplass med innebod, praktisk bod på balkongen og bod i kjeller. I tillegg er det felles sykkelbod.

Det er heis i bygget som sikrer enkel adkomst fra medfølgende garasjeplass i kjeller.

Meget sentral, men samtidig rolig og tilbaketrukket beliggenhet i et veletablert område på Abbediengen (over gaten for Hageland Olsens Enke). Ca. 300 m til Abbediengen trikkeholdeplass (linje 13). Ca. 5 min gange til Skøyen.

Beliggenhet

Meget sentral, men samtidig rolig og tilbaketrukket beliggenhet i et veletablert boområde på Abbediengen/Skøyen (over gaten for Hageland Olsens Enke). Bebyggelsen i Elmholt allé er oppført på 90-tallet og kjennetegnes av velstelte og store grøntområder mellom byggene. Svært enkel adkomst med innkjøring til garasje fra Sigurd Iversens vei og heis rett opp til boligen.

Ca. 5 minutters gangavstand til Skøyen med alle typer offentlig kommunikasjon (inkl. tog og Flytoget), samt et rikt utvalg av forretninger, dagligvarer, vinmonopol, treningssentre, restauranter og caféer. Karenslyst allé er en moderne shoppinggate med et stort tilbud av servicefunksjoner. Av dagligvareforretninger i området finner vi Rema 1000 og Kiwi i Hoffsveien, samt Møllhausen Torg. Det ferdigstilles også i disse dager nye Harbitz Torg i Harbitzalléen som vil få en større dagligvarebutikk, apotek m.m. på gateplan, som åpner i 2020.

Ca. 300 m til Abbediengen trikkeholdeplass (linje 13). Flere barnehager i nærområdet, bl.a. Elmholt barnehage rett ved.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.