Elmholt allé 14

Elmholt allé 14

Prisantydning 6.800.000,-
Omkostninger 183.212,-
Totalpris 7.062.500,-
P-rom 78m2
Byggeår 1995
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.775,-
 • Fellesformue
  17.886,-
 • Fellesgjeld
  79.288,-
 • Ligningsverdi
  1.489.844,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Velholdt og lys 3-roms med gode solforhold fra sydvestvendt balkong - heis - garasjeplass - sentral beliggenhet

Beliggenhet

Meget sentral, men samtidig rolig og tilbaketrukket beliggenhet i et veletablert boområde på Abbediengen/Skøyen (over gaten for Hageland Olsens Enke). Bebyggelsen i Elmholt allé er oppført på 90-tallet og kjennetegnes av velstelte og store grøntområder mellom byggene. Svært enkel adkomst med innkjøring til garasje fra Sigurd Iversens vei og heis rett opp til boligen.

Ca. 5 minutters gangavstand til Skøyen med alle typer offentlig kommunikasjon (inkl. tog og Flytoget), samt et rikt utvalg av forretninger, dagligvarer, vinmonopol, treningssentre, restauranter og caféer. Karenslyst allé er en moderne shoppinggate med et stort tilbud av servicefunksjoner. Av dagligvareforretninger i området finner vi Rema 1000 og Kiwi i Hoffsveien, samt Møllhausen Torg. Det ferdigstilles også i disse dager nye Harbitz Torg i Harbitzalléen som vil få en større dagligvarebutikk, apotek m.m. på gateplan, som åpner i 2020.
Ca. 300 m til Abbediengen trikkeholdeplass (linje 13). Flere barnehager i nærområdet, bl.a. Elmholt barnehage rett ved. For øvrig sogner eiendommen til Bestum skole.

Fra eiendommen er det fine turveier til Bestumkilen og videre til Vækerø og Sollerudstranda langs sjøen, eller andre veien over Skøyen til Bygdøy hvor man finner flotte turløyper året rundt, samt badestrender om sommeren. Flott sykkel-/joggetrassé fra Aker Brygge/ Tjuvholmen til Fornebulandet. Ellers kort vei til Frognerparken (ca. 15 min gange) og byen for øvrig.

Matrikkel

Gnr. 30 bnr. 322 snr. 43 orgnr. 983757901 i Oslo kommune

Adresse

Elmholt allé 14
0275 Oslo
3. etasje

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer