Lillevannsveien 47 D

Lillevannsveien 47 D

Nøkkelinfo

 • Pris
  17.400.000,-
 • Totalpris
  17.508.842,-
 • Bruksareal
  186m2
 • Tomteareal
  2085m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Kort om eiendommen

4 moderne eneboliger med flott planløsning- Nydelig utsikt og sen kveldssol- Kort vei til off. kommunikasjon

Høydepunkter

4 soverom (med mulighet for 5)
3 stuer
3 bad + gjestetoalett
Bruksareal 182,5 kvm til 185,6kvm
Carport og biloppstillingsplass
Moderne standard
Store vindusflater
U.etg med egen inngang- kan benyttes til hybel
Solrike terrasser med sen kveldssol
Nydelig utsikt mot vest
350 meter til Voksenlia stasjon
Kort avstand til flotte turområder, alpinbakke, skiløyper m.m.

Beliggenhet

Voksenlia er et svært attraktivt og barnevennlig område, og fra eiendommen er det gangavstand ned til Grindbakken med barneskole og barnehage, samt få minutters gange til Voksenlia T-banestasjon. Enkel adkomst til Midtstuen ungdomsskole med T-banen.

Området er et eldorado for friluftentusiaster med et allsidig utendørs aktivitetstilbud for store og små. Marka med sine flotte tur- og sykkelveier og fantastiske ski-/lysløypenett ligger like ved, og man har her mulighet til å nyte Oslonaturen for så å avslutte med en hyggelig lunsj på Tryvannsstua, Frognerseteren, Holmenkollen restaurant eller en av de øvrige restaurantene/"skogsstuene" ved eller i Marka. Det er også kort vei til Oslo Vinterpark på Tryvann med mange fine alpinbakker samt Oslo Sommerpark som er en av Skandinavias største klatreparker. Holmenkollen Park Hotell ved hoppbakken tilbyr badebasseng, spa- og fitnessenter.

Idrettsklubbene Heming og Ready med sine flotte idrettsanlegg, er populære samlingspunkt for barn og ungdom i området. Her finner man hhv. tennisbaner, flerbrukshaller og store utvendige sportsplasser med isbane på vinterstid. Begge klubber har lang tradisjon for sitt trygge og sportslige miljø. Lokalt har sportsklubben Try et meget godt tilbud for barn og unge.

Nærmeste dagligvarebutikk er på Besserud, kun en kort kjøretur unna. For øvrig har både Røa og Slemdal et godt og variert utvalg av forretninger.

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt er ennå ikke fastsatt, da dette er et nybygg.

Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/. Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

4 lekre og moderne eneboliger tegnet av Crux arkitektur. Prosjektet er designet med vekt på gode arkitektoniske kvaliteter der husenes form, fasade og bruk av glassflater spiller sammen med de flotte omgivelsene. Boligene forener bynær beliggenhet, utsikt og tilgang til et aktivt uteliv på en sjeldent god måte. Også planløsningen er særdeles gjennomarbeidet og tilrettelagt for et hektisk og aktivt familieliv.

Boligene inneholder:

U.etg.: Gang/entré, gang, romslig bod, stue, vaskerom, gang, stue, soverom og bad/wc.

1.etg.: Entré/garderobe, wc, stue og romslig kjøkken med god plass til spisebord. Utgang til terrasse fra både stue og kjøkken.

2.etg.: Stue, 3 soverom og 2 bad. Hovedsoverommet har eget bad og god plass til garderobeløsning. Det er mulig å etablere et ekstra soverom der stuen er plassert. I så fall vil huset få 5 soverom.

Byggemåte

KONSTRUKSJON
Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger som forblendes utvendig med beiset og malt trekledning i varierende størrelser og profiler, og pussede murvegger. vinduer og glass skyvedører leveres med energiglass og karmer av malt tre asfaltpapp. Det bygges etter prinsippet om flate tak. To lag asfaltpapp. Takvann ledes til nedløp på utsiden av bygget. Mark- og terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Drypp fra overliggende terrasse og rekkverk eller tak må påregnes ved regnvær. Utformingen av rekkverk på takterrassene vil bli som illustrasjon med vertikale spiler. Terrasser får royalimpregnert furugulv i format 28/120 uten riller. Innvendige lettvegger utføres som stenderverksvegger, isolert, kledd med gipsplater og behandlet med maling.

STANDARD INNVENDIG
Gulv:
Det leveres 13 mm en-stavs eikeparkett i hvitpigmentert eik som beskrevet i romskjema.
Bad, gang (ikke gang i underetasje med innvendig trapp) og entré.
Fliser er levert fra Fagflis. Type Minos 30x60 Ash matt på vegger. På gulv leveres Type Minos 30x60 Vulcanic og 5x5 i dusjsone.
Badene er delvis flislagt.

Vegger og tak
Alle innvendige vegger kles med gipsplater utenfor stenderverk. Alle tak males med matt maling, glans 3, med unntak av på bad hvor det brukes våtromsmaling med glans 20. Alle tak males i farge NCS 0500-N (klassisk hvit).
Det kan velges mellom åtte utvalgte standardfarger, begrenset til én farge pr. rom. Alle overflater males med en vannbasert maling 07. På baderom/vaskerom males veggareal med våtromsmaling, glans 20.
Tekniske føringer vil i all hovedsak bli skjult over himling og i vegger, men kasser og nedforing kan forekomme.

Dører og listverk
Innvendige dører leveres hvite glatte med ett speil. Hvite dørkarmer med flate terskler i eik. Type: Swedoor unique, Ferdig behandlet fra fabrikk. Overgang mellom tak og vegg fuges. Det presiseres at det kan forekomme noe oppsprekking av fuger over tid grunnet bevegelse og differanse i temperatur og luftfuktighet. Denne oppsprekkingen ansees ikke som reklamasjonsgrunnlag. Dørene leveres stort sett med flate terskler, men noen dører vil få anslagsterskler avhengig bruken for rommet (rom med støy; bod og vaskerom). Listverk Gulvlister i rom med parkett er levert med malte lister med synlig spikerhull. Øvrige listverk og utforinger er levert i malt utførelse med synlige spikerhull. Rundt vinduer og balkongdører er det malt smyg uten lister. Tak er levert listefritt.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres av KVIK og i serien VEDA Touch. Det vil komme egen invitasjon fra KVIK for å gjennomgå kjøpernes ønsker om eventuelle tilvalg/endringer. Omfanget av innredning er vist på egne kjøkkentegninger.
Hvitevarer fra Siemens er inkludert i leveransen. leveransen er inkludert oppvaskmaskin, kombi kjøl/frys, stekeovn for innbygging og induksjonstopp.
Benkeplate leveres i kompaktlaminat med 12 mm tykkelse for stilsikkert uttrykk . Benkeplaten er valgt da den er sterk, holdbar og tåler daglig, aktiv bruk.
Egen kjøkkentegning for boligene vil bli utarbeidet og overlevert i forbindelse med kundemøte.

Garderobe
Interiørarkitekt vil være behjelpelig med å tegne garderobeløsning tilpasset behov i hver bolig. Løsningen kommer som tillegg til salgsprisen.

Innredning bad
Det leveres vegghengte toaletter på de to badene oppe, WC i hovedetasje og badet i underetasjen. Det leveres regndusj på alle badene. På det største badet i 2.etasje leveres også frittstående badekar med ettgreps blandebatteri. Det er ingen garanti for at fuger mellom gulv og vegg vil sammenfalle. Ett-greps blandebatteri på alle vasker.
Det leveres vask med skuffer i hvit utførelse på badene og wc i hovedetasjen. Det monteres speil over servant. Varmtvannsbereder i vaskerom eller i bad. Hvis entreprenør finner det hensiktsmessig, kan annen plassering av tekniske installasjoner bli vurdert.
Det er avsatt plass på vaskerom, og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad og vaskerom til tilliggende rom.

Peis
Det leveres stålpipe i alle hus som avsluttes i taket. Stålpipe er konstruert med en separat tilluft kanal som sørger for at ildstedet blir tilført nødvendig og riktig mengde forbrenningsluft fra toppen av pipa. Montering og levering av peisovn følger ikke med, men kan leveres som tillegg i leveransen. Det kan være nødvendig å montere røykavsug på pipen ved montering av peis/ovn for å bedre trekken i pipen, for å hindre nedslag i oppfyringsperioden. Peis skal monteres av godkjent aktør.

Trapper
Innvendig trapp er levert i lakkert heltre furu med eiketrinn, lakkert håndløper og runde trespiler. Trappen leveres med åpne opptrinn. Plassbygget bokhylle leveres i tilnærmet samme utførelse som trappevanger.
Utvendig trapp, trappeløp og repos blir i støpt betong. Dette kan pusses eller kles inn med fliser/skifer for et stilrent utseende som tillegg i leveransen.
Der terrenget tillater det, legges det trappetrinn i granitt.

Vinduer og dører
Det leveres vinduer og skyvedører med energiglass. Det leveres slagdør eller skyvedører fra oppholdsrom til terrasser ihht plantegninger. Vinduer og dører leveres som malte trevinduer med utvendig pulverlakkert aluminium.

Markterrasser og inngangsparti
Markterrasser og inngangsparti belegges og bygges med Royalimpregnert furu i format 28/120 uten riller.

Blikkenslagerarbeider
Alle beslag, takrenner og synlige nedløp utført i belagt stål.

Hovedinngangsdør
Hovedinngangsdører til boligene er levert som glatte dører med side glassfelt og ferdig malt fra fabrikk i farge tilpasset enheten

Diverse utstyr
Brannslukningsutstyr leveres som pulverapparat i boligene (2 stk). Det leveres brannvarslere ihht krav i hver etasje.

VENTILASJON - VARME - SANITÆR

Luftbehandlingsanlegg
Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinner Systemair AS eller lignende leverandør. Mekanisk tilførsel av filtrert forvarmet friskluft til stuer og soverom. Mekanisk avtrekk fra våtrom, WC og kjøkken.

Varme
Det leveres termostatstyrt varme i gulv i underetasje og hovedetasje, samt bad i 2.etg. I soverom og stue i 2. etg monteres det termostatstyrte panelovner.

ELEKTRISK
- 230 volts anlegg med Nek 400 standard - Alle ledninger føres i skjult anlegg. - Det er sikringsskap i hver bolig. - Utvendig TKS skap. Komplett med overspenningsvern. - Innvendig sikringsskap med kurser og svakstrøms del. - Komfyrvakt til platetopp. - Downlights på bad - 2 stk utelamper med LED lys. - 2 stk utestikkontakt. - Trådløs ringeklokke. - 4 stk seriekoblet røykvarslere, tilkoblet 230V og batteri backup - Bryterstyrte stikkontakter ved tak i stue / kjøkken, andre rom vil få takpunkt sentrert i rommet. - Antall stikkontakter i.h.t NEK 400. - Varmekabel på alle støpte gulv, samt vaskerom og inngang parti.
Varmefolie i stue og kjøkken/spis. - 3 stk punkt for TV, kun tomrør og boks

Takhøyde
Generelt leveres innvendig takhøyde ihht. snittegninger. Bad, entré/gang og garderober kan bli foret ned under denne høyden. Etasjehøyde kan endres noe som følge av prosjektering.

Utomhusarealer og fellesområder
Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg.
Grøntområder vil bli beplantet og lagt med ferdiggress. Adkomst er opparbeidet med grus bak husene. I oppkjørsel blir det lagt varmekabler og asfaltert.
Carportene blir bygget med ringmur, søyler i tre og flatt tak med papp. det vil være synlige bjelker i taket. Gesimsen blir kledd med beiset eller malt trekledning .
Private hagearealer vil bli avgrenset med hekk eller busker som tilhører sameiet og som skal vedlikeholdes av sameiet. Videre leveres utebelysning og utvendige vannkraner monteres i tilknytning til terrasser, carporter og fellesbod.
Det oppføres et tett tregjerde mot Lillevannsveien, gjerdet vil være minimum 1 m høyt som skjerm mot veien.
Ved innkjørsel avsettes et område for avfallshåndtering. Dette inngjerdes i den grad avstandsbestemmelser tillater det.

Tilvalg
De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen, og i disse boligene er det mange muligheter. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås. Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgs bestillinger og endringer fremkommer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon. Mulige tilvalg mot tillegg i prisen vil være: - Bad: Innredning, fliser og garnityr - Solskjerming - Kjøkkeninnredning, benkeplate, hvitevarer. - Oppgradering av trapper - Varmeovner - Varmekabler i gulv (må bestilles før parkett blir lagt) - Ekstra TV uttak - Elektro (downlights, dimmere, farger på brytere og stikk osv.) - Utekran med varmt og kaldt vann - Garderobeinnredning fra KVIK - Farger på vegger - Parkett type, lister og innvendige dører - Peisovn med røykavsug - EL-bil lader. Det tas forbehold om at produksjonen av bygget er kommet for langt for tilvalg for gjeldende dato for forandring/tilvalg kontakt megler. Ikke med i leveransen Boligen leveres ferdig feiet og ryddet (grovrengjort) Følger ikke med: - Tørkestativ, postkasser, søppeldunk og inngjerding av tomten foruten støyskjerm - Garderobeskap og hyller og møbler - Blomsterbrett, blomsterkasser, og gartnerarbeid - Tilkobling av tv/kabel/bredbånd/telefon - Peis/ovn og røykavsug på pipe Hvis det endres på kjøkkenet eller andre ting i leiligheten f. eks flere tv-uttak, kan dette medføre til at man må ha flere el. punkter p.g.a. krav i forhold til NEK 400 2018. Dette vil komme som et tillegg i prisen.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av frittliggende småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 2085 kvm.
Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg.
Grøntområder vil bli beplantet og lagt med ferdiggress. Adkomst vil bli opparbeidet med grus bak husene. I oppkjørsel blir det lagt varmekabler og asfalt.

Parkering

Parkering i carport, samt på biloppstillingsplass.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Lillevannsveien 47. Sameiet vil bestå av 4 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtektene.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jfr. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Skoler

Eiendommen sogner til Grindbakken barneskole og Midtstuen ungdomsskole.
Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst. Foresatte vil få plass til sitt/sine barn ved skolen de tilhører iht. skolegrensene, eller ved den nærmeste skolen med ledig plass. Foresatte kan også søke sitt/sine barn over til en annen skole. Dersom et barn har to adresser er det den folkeregistrerte adressen som gjelder. Ta kontakt med skolekontoret i Oslo kommune, tlf. 02180 for nærmere informasjon.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Matrikkel

Gnr. 33 bnr. 985 i Oslo kommune

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument. Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jfr. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Lillevannsveien 47 D? Klikk her