Lillevannsveien 47 B

Lillevannsveien 47 B

Nøkkelinfo

 • Pris
  16.900.000,-
 • Totalpris
  17.008.842,-
 • Bruksareal
  185m2
 • Tomteareal
  2085m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Kort om eiendommen

4 moderne eneboliger med flott planløsning- Nydelig utsikt og sen kveldssol- Kort vei til off. kommunikasjon

Høydepunkter

4 soverom (med mulighet for 5)
3 stuer
3 bad + gjestetoalett
Bruksareal 182,5 kvm til 185,6kvm
Carport og biloppstillingsplass
Moderne standard
Store vindusflater
U.etg med egen inngang- kan benyttes til hybel
Solrike terrasser med sen kveldssol
Nydelig utsikt mot vest
350 meter til Voksenlia stasjon
Kort avstand til flotte turområder, alpinbakke, skiløyper m.m.

Beliggenhet

Voksenlia er et svært attraktivt og barnevennlig område, og fra eiendommen er det gangavstand ned til Grindbakken med barneskole og barnehage, samt få minutters gange til Voksenlia T-banestasjon. Enkel adkomst til Midtstuen ungdomsskole med T-banen.

Området er et eldorado for friluftentusiaster med et allsidig utendørs aktivitetstilbud for store og små. Marka med sine flotte tur- og sykkelveier og fantastiske ski-/lysløypenett ligger like ved, og man har her mulighet til å nyte Oslonaturen for så å avslutte med en hyggelig lunsj på Tryvannsstua, Frognerseteren, Holmenkollen restaurant eller en av de øvrige restaurantene/"skogsstuene" ved eller i Marka. Det er også kort vei til Oslo Vinterpark på Tryvann med mange fine alpinbakker samt Oslo Sommerpark som er en av Skandinavias største klatreparker. Holmenkollen Park Hotell ved hoppbakken tilbyr badebasseng, spa- og fitnessenter.

Idrettsklubbene Heming og Ready med sine flotte idrettsanlegg, er populære samlingspunkt for barn og ungdom i området. Her finner man hhv. tennisbaner, flerbrukshaller og store utvendige sportsplasser med isbane på vinterstid. Begge klubber har lang tradisjon for sitt trygge og sportslige miljø. Lokalt har sportsklubben Try et meget godt tilbud for barn og unge.

Nærmeste dagligvarebutikk er på Besserud, kun en kort kjøretur unna. For øvrig har både Røa og Slemdal et godt og variert utvalg av forretninger.

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt er ennå ikke fastsatt, da dette er et nybygg.
Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/. Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

De kommunale avgiftene fastsettes når husene er ferdig bygget. Avgiftene beregnes ut fra boligenes størrelse.

Kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

4 lekre og moderne eneboliger tegnet av Crux arkitektur. Prosjektet er designet med vekt på gode arkitektoniske kvaliteter der husenes form, fasade og bruk av glassflater spiller sammen med de flotte omgivelsene. Boligene forener bynær beliggenhet, utsikt og tilgang til et aktivt uteliv på en sjeldent god måte. Også planløsningen er særdeles gjennomarbeidet og tilrettelagt for et hektisk og aktivt familieliv.

Boligene inneholder:

U.etg.: Gang/entré, gang, romslig bod, stue, vaskerom, gang, stue, soverom og bad/wc.

1.etg.: Entré/garderobe, wc, stue og romslig kjøkken med god plass til spisebord. Utgang til terrasse fra både stue og kjøkken.

2.etg.: Stue, 3 soverom og 2 bad. Hovedsoverommet har eget bad og god plass til garderobeløsning. Det er mulig å etablere et ekstra soverom der stuen er plassert. I så fall vil huset få 5 soverom.

Byggemåte

KONSTRUKSJON

Vegger under terreng
Isolerte stendervegger med sprøytebetong som pusses og glattes, thermomur, eller annen godkjent kjellervegg.

Vegger over terreng
Veggene bygges som isolerte stendervegger. De forblendes utvendig med beiset og malt trekledning i varierende størrelser og profiler.
Detaljer som på illustrasjoner vises som lys murvegg, kan utføres som et luftet fasadesystem med pusset overflate.

Tak
Flate tak over boligrom leveres med takbjelker, taktro av plater, dampsperre, isolasjon i henhold til varmetapsberegning og 2?lags tekking.
Takvann ledes til nedløp på utsiden av bygget.

Innvendige lett- og bærevegger
Utføres som stenderverksvegger, isolert, kledd med gipsplater og behandlet med maling.

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING
Gulv
Det leveres 13mm en-stavs eikeparkett i hvitpigmentert eik som beskrevet i romskjema.

Bad, gang (ikke gang i underetasje med innvendig trapp) og entre fliser er levert fra Fag Flis. Type Minos 30x60 Ash mate på vegger På gulv levers Type Minos 30x60 Vulcanic og 5x5 i dusjsone. Badene er delvis flislagt

Vegger og tak
Alle innvendige vegger kles med gipsplater utenfor stenderverk. Alle tak males med en matt maling, glans 3, med unntak av på bad hvor det brukes våtromsmaling med glans 20. Alle tak males i farge NCS 0500-N (klassisk hvit).

Det kan velges mellom fire utvalgte standardfarger, begrenset til én farge pr. rom. Alle overflater males med en vannbasert maling 07. På baderom/vaskerom males veggareal med våtromsmaling, glans 20.

Tekniske føringer vil i all hovedsak bli skjult over himling og i vegger, men kasser og nedforing kan forekomme.

Dører og listverk
Innvendige dører leveres hvite, glatte med ett speil. Hvite dørkarmer med flate terskler i eik. Type-eksempel: swedoor unique, Ferdig behandlet fra fabrikk.
Overgang mellom tak og vegg fuges. Det presiseres at det kan forekomme noe oppsprekking av fuger over tid grunnet bevegelse og differanse i temperatur og luftfuktighet. Denne oppsprekkingen ansees ikke som reklamasjonsgrunnlag. Dørene leveres stort sett med flate terskler, men noen dører vil få anslagsterskler avhengig bruken for rommet (rom med støy; bod og vaskerom).

Listverk
Gulvlister i rom med parkett er levert med malte lister med synlig spikerhull. Øvrige listverk og utforinger er levert i malt utførelse med synlige spikerhull. Rundt vinduer og balkongdører er det malt smyg uten lister. Tak er levert listefritt.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres av KVIK og i serien VEDA Touch. Det vil komme egen invitasjon fra KVIK for å gjennomgå kjøpernes ønsker om eventuelle tilvalg/endringer. Omfanget av innredning er vist på egne kjøkkentegninger.
Benkeplate leveres i laminat med 20 mm tykkelse for stilsikkert uttrykk.

Hvitevarer fra Siemens er inkludert i leveransen. leveransen er inkludert oppvaskmaskin, kombi kjøl/frys, stekeovn for innbygging og induksjonstopp.

Egen kjøkkentegning for boligene vil bli utarbeidet og overlevert i forbindelse med kundemøte.

Garderobe
Interiørarkitekt vil være behjelpelig med å tegne garderobeløsning tilpasset behov i hver bolig. Løsningen kommer som tillegg til salgsprisen.

Innredning bad
Det leveres vegghengte toaletter på de to badene oppe, WC i hovedetasje og badet i underetasjen. Det leveres regndusj på alle badene. Det er ingen garanti for at fuger mellom gulv og vegg vil sammenfalle. Ett-greps blandebatteri på alle vasker.
Det leveres vask med skuffer på badene og wc i hovedetasjen. Hvit utførelse. Det monteres speil over servant.
Varmtvannsbereder i vaskerom eller i bad. Hvis entreprenør finner det hensiktsmessig, kan annen plassering av tekniske installasjoner bli vurdert.
Det er avsatt plass på vaskerom, og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad og vaskerom til tilliggende rom.

Peis
Det leveres stålpipe i alle hus som føres gjennom yttertak og avsluttes under himling i 2.etg. Stålpipe er konstruert med en separat tilluftskanal som sørger for at ildstedet blir tilført nødvendig og riktig mengde forbrenningsluft fra toppen av pipa.
Montering av stålpipe fra himling til ildsted og levering av peisovn følger ikke med, men kan leveres som tillegg i leveransen. Det kan være nødvendig å montere røykavsug på pipen ved montering av peis/ovn for å bedre trekken i pipen, for å hindre nedslag i oppfyringsperioden. Peis skal monteres av godkjent aktør..

Trapper
Innvendig trapp med malte vanger, lakkert håndløper og runde trespiler. Trinn i lakkert Eik. Trappen leveres med åpne opptrinn. Plassbygget bokhylle leveres i tilnærmet samme fargeutførelse som trappevanger.

Utvendig trapp, trappeløp og repos blir hovedsaklig i støpt betong. Dette kan pusses eller kles inn med fliser/skifer for et stilrent utseende som tillegg i leveransen.
Der terrenget tillater det, legges det trappetrinn i granitt.

Vinduer og dører
Det leveres vinduer og skyvedører med energiglass. Det leveres skyvedører fra oppholdsrom til terrasser ihht plantegninger. Vinduer leveres som malte trevinduer med utvendig pulverlakkert aluminium.

Markterrasser og inngangsparti
Terrasser og inngangsparti belegges og bygges med Royalimpregnert furu i format 28/120 uten riller.
Rekkverk på terrasse blir som på illustrasjon med vertikale spiler i tre eller pulverlakkert metall.

Blikkenslagerarbeider
Alle beslag, takrenner og synlige nedløp utført i belagt stål.

Hovedinngangsdør
Hovedinngangsdører til boligene er levert som glatte dører ferdig malt fra fabrikk i farge tilpasset enheten. Sideglassfelt på inngangsdør har somme farge som dør.

Diverse utstyr
Brannslukningsutstyr leveres som pulverapparat i boligene (2 stk). Det leveres brannvarslere ihht krav i hver etasje.

VENTILASJON - VARME - SANITÆR
Luftbehandlingsanlegg
Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinner Systemair AS eller lignende leverandør. Mekanisk tilførsel av filtrert forvarmet friskluft til stuer og soverom. Mekanisk avtrekk fra våtrom, WC og kjøkken.

Varme
Det leveres termostatstyrt varme i gulv i underetasje og hovedetasje, samt bad i 2.etg. I soverom og stue i 2. etg monteres det termostatstyrte panelovner.

Det vil være mulig som tilvalg å få montert solcelleanlegg på taket. Forsiktig beregning fra leverandør er produksjon av ca 3300kWh i året.
Andre løsninger for fornybar energi kan også leveres som tilvalg.

ELEKTRISK
- 230 volts anlegg med Nek 400 standard
- Alle ledninger føres i skjult anlegg.
- Det er sikringsskap i hver bolig.
- Utvendig TKS skap. Komplett med overspenningsvern.
- Innvendig sikringsskap med kurser og svakstrøms del.
- Komfyrvakt til platetopp.
- Downlights på bad
- 2 stk utelamper med LED lys.
- 2 stk utestikkontakt.
- Trådløs ringeklokke.
- 4 stk seriekoblet røykvarslere, tilkoblet 230V og batteri backup
- Bryterstyrte stikkontakter ved tak i stue / kjøkken, andre rom vil få takpunkt sentrert i rommet.
- Antall stikkontakter i.h.t NEK 400.
- Varmekabel på alle støpte gulv, samt vaskerom og inngang parti.
- Varmefolie i stue og kjøkken/spis.
- 3 stk punkt for TV, kun tomrør og boks

Takhøyde
Generelt leveres innvendig takhøyde ihht snittegninger.. Bad, entre/gang og garderober kan bli foret ned under denne høyden. Etasjehøyde kan endres noe som følge av prosjektering.

Utomhusarealer og fellesområder
Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg.

Grøntområder vil bli beplantet og lagt med ferdiggress. Adkomst er opparbeidet med grus bak husene. I oppkjørsel blir det lagt varmekabler og asfaltert.

Carportene blir bygget med ringmur, søyler i tre og flatt tak med tekking. det vil være synlige bjelker i taket. Gesimsen blir kledd med beiset eller malt trekledning .

Private hagearealer vil bli avgrenset med hekk eller busker som tilhører sameiet og som skal vedlikeholdes av sameiet. Disse leveres omtrent 1 m høye. Utvendige vannkraner monteres i tilknytning til terrasser og carporter

Det oppføres et tett tregjerde ihht prosjektering mot Lillevannsveien, gjerdet vil være minimum 1 m høyt som skjerm mot veien.

Ved innkjørsel avsettes et område for avfallshåndtering. Dette inngjerdes i den grad avstandsbestemmelser tillater det.

Tilvalg
De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen, og i disse boligene er det mange muligheter. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås. Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgs bestillinger og endringer fremkommer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Mulige tilvalg mot tillegg i prisen vil være:
- Montering av komplett solcelleanlegg på taket.
- Varmepumpe
- Bad: Innredning, fliser og garnityr
- Solskjerming
- Kjøkkeninnredning, benkeplate, hvitevarer.
- Oppgradering av trapper
- Varmeovner
- Varmekabler i gulv (må bestilles før parkett blir lagt)
- Ekstra TV uttak
- Elektro (downlights, dimmere, farger på brytere og stikk osv.)
- Utekran med varmt og kaldt vann
- Garderobeinnredning fra KVIK
- Farger på vegger
- Parkett type, lister og innvendige dører
- Peisovn med røykavsug
- EL-bil lader.
- Markterrasser
Det tas forbehold om at produksjonen av bygget er kommet for langt for tilvalg for gjeldende dato for forandring/tilvalg kontakt megler.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av frittliggende småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 2085 kvm.
Felles tomt, hvor hvert hus vil ha vedtektsfestet bruksrett til hageareal foran huset samt et areal på baksiden av huset, jfr. utomhusplanen. Det øvrige arealet er definert som fellesareale. Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg. Grøntområder vil bli beplantet og lagt med ferdiggress. Adkomst vil bli opparbeidet med grus bak husene. I oppkjørsel blir det lagt varmekabler og asfalt. Det vil bli etablert støttemur og støyskjerm på tomten, mot Lillevannsveien.

Eierform og organisering

Eierseksjonen vil tilhøre et eierseksjonssameie. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Som seksjonseier får kjøperen en enerett til bruk og disponering av sin bolig. Sameiets tomt vil være fellesareal og seksjonseierne får felles bruksrett til denne, dog slik at kjøper får vedtektsfestet rett til å disponere hage/terrasseareal i tilknytning til egen boenhet (slik dette fremkommer av utomhusplan). De andre seksjonseierne har, i henhold til Eierseksjonsloven, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Denne panteretten (legalpanten) er fastsatt i eierseksjonsloven til 2 ganger folketrygdens grunnbeløp (2G).

Sameiet

Boligen vil være en del av sameiet Lillevannsveien 47. Sameiet vil bestå av 4 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtektene.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jfr. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Skoler

Eiendommen sogner til Grindbakken barneskole og Midtstuen ungdomsskole.
Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst. Foresatte vil få plass til sitt/sine barn ved skolen de tilhører iht. skolegrensene, eller ved den nærmeste skolen med ledig plass. Foresatte kan også søke sitt/sine barn over til en annen skole. Dersom et barn har to adresser er det den folkeregistrerte adressen som gjelder. Ta kontakt med skolekontoret i Oslo kommune, tlf. 02180 for nærmere informasjon.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Matrikkel

Gnr. 33 bnr. 985 i Oslo kommune

Avbestilling

Kapittel VI i bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling, herunder eventuell redusert salgspris på boligen ved et resalg. Bestilte tilvalg og endringer kjøper måtte ha gjort skal i slike tilfeller uansett betales av kjøper. Selger kan kreve utbetaling av kjøpers delinnbetaling til dekning av avbestillingsgebyr eller vederlag.

Lovgrunnlag

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garanti etter bustadsoppfringslova § 12 og § 47

Det stilles garanti på 3 % av kjøpesummen som gjelder frem til overtakelse, og garanti tilsvarende 5 % av kjøpesummen for reklamasjonsperioden på fem år etter overtakelse, jfr. bufl. § 12. Det er i kjøpekontrakten tatt forbehold om igangsettingstillatelse, og det er da tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at forbeholdet er bortfalt, jfr. bufl. § 12 andre ledd Dersom selger ønsker å få utbetalt forskudd, eventuelle delinnbetalinger og resterende del av kjøpesum før hjemmelsovergang, stilles det garanti etter bufl. § 47 for utbetalingen.

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument. Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jfr. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Lillevannsveien 47 B? Klikk her