Lillevannsveien 47 A

Lillevannsveien 47 A

Nøkkelinfo

 • Pris
  17.400.000,-
 • Totalpris
  17.508.842,-
 • Bruksareal
  183m2
 • Tomteareal
  2085m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Kort om eiendommen

4 moderne eneboliger med flott planløsning- Nydelig utsikt og sen kveldssol- Kort vei til off. kommunikasjon

Høydepunkter

4 soverom (med mulighet for 5)
3 stuer
3 bad + gjestetoalett
Bruksareal 182,5 kvm til 185,6kvm
Carport og biloppstillingsplass
Moderne standard
Store vindusflater
U.etg med egen inngang- kan benyttes til hybel
Solrike terrasser med sen kveldssol
Nydelig utsikt mot vest
350 meter til Voksenlia stasjon
Kort avstand til flotte turområder, alpinbakke, skiløyper m.m.

Beliggenhet

Voksenlia er et svært attraktivt og barnevennlig område, og fra eiendommen er det gangavstand ned til Grindbakken med barneskole og barnehage, samt få minutters gange til Voksenlia T-banestasjon. Enkel adkomst til Midtstuen ungdomsskole med T-banen.

Området er et eldorado for friluftentusiaster med et allsidig utendørs aktivitetstilbud for store og små. Marka med sine flotte tur- og sykkelveier og fantastiske ski-/lysløypenett ligger like ved, og man har her mulighet til å nyte Oslonaturen for så å avslutte med en hyggelig lunsj på Tryvannsstua, Frognerseteren, Holmenkollen restaurant eller en av de øvrige restaurantene/"skogsstuene" ved eller i Marka. Det er også kort vei til Oslo Vinterpark på Tryvann med mange fine alpinbakker samt Oslo Sommerpark som er en av Skandinavias største klatreparker. Holmenkollen Park Hotell ved hoppbakken tilbyr badebasseng, spa- og fitnessenter.

Idrettsklubbene Heming og Ready med sine flotte idrettsanlegg, er populære samlingspunkt for barn og ungdom i området. Her finner man hhv. tennisbaner, flerbrukshaller og store utvendige sportsplasser med isbane på vinterstid. Begge klubber har lang tradisjon for sitt trygge og sportslige miljø. Lokalt har sportsklubben Try et meget godt tilbud for barn og unge.

Nærmeste dagligvarebutikk er på Besserud, kun en kort kjøretur unna.

For øvrig har både Røa og Slemdal et godt og variert utvalg av forretninger.

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt er ennå ikke fastsatt, da dette er et nybygg.
Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/. Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

De kommunale avgiftene fastsettes når husene er ferdig bygget. Avgiftene beregnes ut fra boligenes størrelse.

Kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

4 lekre og moderne eneboliger tegnet av Crux arkitektur. Prosjektet er designet med vekt på gode arkitektoniske kvaliteter der husenes form, fasade og bruk av glassflater spiller sammen med de flotte omgivelsene.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Lillevannsveien 47 A? Klikk her