Øvre Utsikts vei 27-29 (Hus B)

Øvre Utsikts vei 27-29 (Hus B)

Nøkkelinfo

 • Pris
  15.900.000,-
 • Totalpris
  15.959.592,-
 • Bruksareal
  217m2
 • Soverom
  4 – 5
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kristian Bull

Kort om eiendommen

NESODDTANGEN/Øvre Utsiktsvei - "Landsted"+ bolig i ett? Panoramautsikt- sol- strand- garasje- terrasse- 800m fra fergen!

Innhold

HUS B - Totalt ca. 217 kvm. BRA:

Hovedetasje:
Ca. 125 kvm. (BRA) som omfattes av gang tilknyttet gjeste-wc/dusj, romslig stue- og kjøkkenløsning på tilsammen over 64 kvm., samt ett ekstra rom tilknyttet stuen som enten kan innlemmes i stuen eller eksempelvis benyttes som bibliotek, arbeidsrom, TV-stue eller soverom 5 m.m.. Utgang fra stuen til romslig solrik terrasse på over 20 kvm. (ikke medregnet i BRA) med fantastisk fjordutsikt!

U. etg.:
Ca. 92 kvm. (BRA) som omfattes av 4 stk soverom (evt. 3 soverom og en ekstra stue ved å innlemme soverommet nærmest Tv-krok), 2 bad inkl. vaskerom (ett av badene en-suite mot hovedsoverom), samt praktisk innebod. Etasjen har utgang direkte til terreng og får også fantastisk fjordutsikt!

NB! Inkludert i arealet (BRA) ligger egen garasje inntil boligen med praktisk sportsbod i bakkant; totalt ca. 29 kvm. I tillegg til BRA måler terrassen ca. 20,4 kvm.

For budgivning, kopier følgende URL-adresse og lim den inn i din nettleser som link til korrekt budskjema spesifikk for kun denne enheten:

https://tryggbudgivning.no/211/3038264/wkaynrohpe

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.