Malerhaugveien 32 F, leil. 1104 (133-17-0060)

Malerhaugveien 32 F, leil. 1104 (133-17-0060)

Prisantydning 3.199.000,-
Omkostninger 56.314,-
Totalpris 3.554.314,-
P-rom 40m2
Byggeår 2019
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.345,-
  • Fellesgjeld
    299.000,-

Kort om eiendommen

ENSJØ - Ny og flott 2-roms med markterrasse, felles takterrasse og god standard. Perfekt førstegangskjøp!

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 1104! 2-roms andelsleilighet under oppføring i 1. etasje med markterrasse på ca. 10 kvm. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg som gir et sunt inneklima samt fjernvarme via radiatorer som er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten varslet ferdigstilt ca. 29. juli - 23. august 2019.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som arealeffektiv med en god planløsning som tilrettelegger for best mulig arealutnyttelse. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisebord, i tillegg til markterrassen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir åpen løsning mot moderne kjøkken fra HTH klargjøres for hvitevarer. Videre får leiligheten et delikat flislagt baderom med opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Soverommet får plass til dobbeltseng med garderobeplass på begge sider av sengen samt inngang til walk-in-garderobe/bod på 3 kvm. Leiligheten vil også disponere sportsbod på 5 kvm i kjeller.

Verdt å merke seg:
- Ny 2-roms andelsleilighet under oppføring.
- Salg av kontraktsposisjon.
- Ideelt utleieobjekt eller førstegangsbolig.
- Markterrasse på ca. 10 kvm.
- Heis i bygget.
- Felles takterrasse med flotte sol- og utsiktsforhold.
- Balansert ventilasjon.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.