Malerhaugveien 32 E, leil. 1106 NY (133-17-0062)

Malerhaugveien 32 E, leil. 1106 NY (133-17-0062)

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 6.314,-
Totalpris 4.610.314,-
P-rom 54.1m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.047,-
  • Fellesgjeld
    404.000,-

Kort om eiendommen

ENSJØ- Ny og flott 3-roms med vestvendt balkong - felles takterrasse - god standard - 57,9 kvm BRA - ferdigstilles Q3'19

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 1106! 3-roms andelsleilighet under oppføring i 1. etasje med balkong på 9 kvm som vender mot vest med fine solforhold. Leiligheten får en god intern beliggenhet mot gårdsrom som vil bli pent parkmessig opparbeidet. Mulighet for å kjøpe garasjeplass i underliggende anlegg med elbil-lader. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg som gir et sunt inneklima samt fjernvarme via radiatorer som er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten er varslet antatt ferdigstilt i tidsperioden ca. 29. juli - 23. august 2019.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som arealeffektiv med en god planløsning som tilrettelegger for best mulig arealutnyttelse. Stuen blir romslig med plass til sofahjørne og spisebord. Fra stuen blir det også adkomst til den romslige og vestvendte balkongen på ca 9 kvm. Det blir åpen løsning mot det urbane kjøkkenet fra HTH, klargjort for hvitevarer. Videre får leiligheten et delikat flislagt baderom med opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. To soverom hvorav romslig hovedsoverom med plass til dobbeltseng med garderobeplass på begge sider av sengen. Leiligheten vil også disponere sportsbod på 5 kvm i kjeller.

Kort oppsummert:
- Ny 3-roms andelsleilighet under oppføring.

Megler

Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.