Malerhaugveien 32 NY (133-17-0089)

Malerhaugveien 32 NY (133-17-0089)

Prisantydning 6.150.000,-
Omkostninger 45.801,-
Totalpris 6.840.801,-
P-rom 78m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesgjeld
    645.000,-

Kort om eiendommen

Ensjø - Ny 4-roms i 5 etg. Solrik balkong, utsikt, hvitevarer, mulighet for hybel, felles takterrasse. Ferdig Q3 2019.

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 1502! 4-roms andelsleilighet under oppføring i 5. etasje med solrik balkong på 12,1 kvm med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid midtsommers. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan og det er mulighet for å kjøpe garasjeplass i underliggende garasjeanlegg. Leiligheten får en meget god intern beliggenhet med utsyn mot fellesarealer og gårdsrom som vil bli pent parkmessig opparbeidet. Leiligheten er ventet å stå ferdig 3. kvartal 2019.

Leiligheten er prosjektert å delvis tilrettelagt med mulighet for utleie av egen hybel. Sov + bad samt opplegg for varmt/kaldt vann (for hybelkjøkken) er bestilt gjennom tilvalg. Ekstra innerdør i gang mot hovedleilighet kan monteres, kjøper må selv for egen regning stå for endelig utforming av hybelløsningen.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som lys og luftig med store vindusflater fra forskjellige himmelretninger, i tillegg til balansert ventilasjon som gir et sunt inneklima. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisestue, i tillegg til balkongen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir åpen løsning mot moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer som inkluderer stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.