Malerhaugveien 32B NY (133-17-0109)

Malerhaugveien 32B NY (133-17-0109)

Prisantydning 3.250.000,-
Omkostninger 56.314,-
Totalpris 3.635.314,-
P-rom 40.7m2
Byggeår 2019
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.324,-
  • Fellesgjeld
    329.000,-

Kort om eiendommen

ENSJØ - Ny og moderne 2-roms med vestvendt balkong, god standard, og felles takterrasse. Perfekt førstegangskjøp/utleie.

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 2203! 2-roms andelsleilighet under oppføring i 2. etasje med balkong på 6,8 kvm som vender mot vest med fine solforhold. Leiligheten får en god intern beliggenhet mot gårdsrom som vil bli pent parkmessig opparbeidet. Mulighet for å kjøpe garasjeplass i underliggende anlegg med elbil-lader. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg som gir et sunt inneklima samt fjernvarme via radiatorer som er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten er varslet ferdigstilt i tidsperioden ca. 12. august - 6. september 2019.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som arealeffektiv med en god planløsning som tilrettelegger for best mulig arealutnyttelse. Leiligheten blir gjennomgående med adkomst til leiligheten via svalgang. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisebord, i tillegg til balkongen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir åpen løsning mot urbant kjøkken fra HTH, klargjort for hvitevarer. Videre får leiligheten et delikat flislagt baderom med opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Soverommet får plass til dobbeltseng med garderobeplass på begge sider av sengen. Leiligheten vil også disponere sportsbod på 5 kvm i kjeller.

Meglere

Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.