Ensjøhøyden 3205 NY (133-17-0156)

Ensjøhøyden 3205 NY (133-17-0156)

Prisantydning 5.601.000,-
Omkostninger 56.314,-
Totalpris 6.246.314,-
P-rom 80m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesgjeld
    589.000,-

Kort om eiendommen

ENSJØ - Ny 4-roms under oppføring med solrik balkong, medfølgende garasjeplass, 2 dusjbad og god standard.

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 3205! 4-roms andelsleilighet under oppføring i 2. etasje med solrik balkong på 10,2 kvm med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid midtsommers. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan og det medfølger parkeringsplass i underliggende garasjeanlegg. Leiligheten får en meget god intern beliggenhet med utsyn mot fellesarealer og gårdsrom som vil bli pent parkmessig opparbeidet. Leiligheten er varslet ferdigstilt i perioden 19. august - 13. september 2019.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som lys og luftig med gjennomgående planløsning, i tillegg til balansert ventilasjon som gir et sunt inneklima. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisestue, i tillegg til balkongen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir åpen løsning mot moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer som inkluderer stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Videre får leiligheten to delikate flislagte dusjbad, hvorav ett av badene med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I direkte tilknytning til hovedsoverommet blir det ene dusjbadet, hvilket tilrettelegger for privatliv. De to andre soverommene vil få plass til seng og garderobeinnredning, og egner seg godt som gjesterom, barnerom, kontor, o.l.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.