Ensjøsvingen 10 D

Ensjøsvingen 10 D

Prisantydning 3.500.000,-
Omkostninger 102.297,-
Totalpris 3.769.127,-
P-rom 61m2
Byggeår 1949
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.112,-
 • Fellesformue
  8.236,-
 • Fellesgjeld
  166.830,-
 • Ligningsverdi
  1.024.186,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Boligen er solgt - bud direkte til selger. Visning avlyst.

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøsvingen 10D! 3-roms selveier i høy 1. etasje med gjennomgående og arealeffektiv planløsning med oppussingsbehov. Leiligheten har sydøstvendt innglasset balkong på 7 kvm, pipeløp i stuen, mulighet for leie av parkeringsplass i sameiet ved ledig plass og gode lagringsmuligheter i 2 boder. Badet ble rehabiltert i regi av sameiet i 2015.

Leiligheten har en god intern beliggenhet i godt drevet sameie med umiddelbar nærhet til Ensjø T-bane, butikker og flotte parkanlegg. Nye Ensjøbyen er under utvikling med spennende planer som gir området et stort løft innen servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Optimal beliggenhet for deg som ønsker en rolig, urban og sentral beliggenhet.

Ideelt utleieobjekt - mulighet for rask overtagelse.

Beliggenhet

Bo midt i byen i den nyopprustede bydelen på Ensjø! Leiligheten har en meget sentral og skjermet beliggenhet i et spennende boligområde rett ved Ensjø T-bane med Hasle, Lille Tøyen Hageby og Kampen som nærmeste naboer.

Ensjø er under utvikling og har nå begynt å ta form med flere nyoppførte boliger, og det vil komme mangfoldige butikker, treningssentre, kafeer og restauranter som nye beboere vil ha glede av. Nyetablerte Ensjø Torg har daglivarebutikken Spar, Åpent bakeri, Vitus apotek og blomsterforretning. Rett over gaten ligger også Rema 1000 og Kiwi. Boulangerie M, et populært bakeri og pizzeria i Petersborgskvartalet, ligger i kort gangavstand, her finnes også Joker-butikk med posttjenester i det samme kvartalet. På under 10 minutter kan man spasere til Hasle Torg der man finner blant annet Vinmonopolet og flere andre butikker, eller til de mange serveringsstedene på Kampen og Tøyen Torg. Botanisk Hage og Tøyenbadet befinner seg også innen gangavstand.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.