Erling Skjalgssons gate 16 A

Erling Skjalgssons gate 16 A

Prisantydning 6.850.000,-
Omkostninger 16.764,-
Totalpris 6.902.626,-
P-rom 82m2
Byggeår 1933
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.189,-
 • Fellesformue
  7.373,-
 • Fellesgjeld
  35.862,-
 • Ligningsverdi
  1.322.592,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

FROGNER - Lys, gjennomgående og luftig 4-roms med heis, peis og 2 balkonger. Høyt og rolig beliggende i velholdt funkisgård. Ingen dok. avgift.

Høydepunkter

- Høyt og fritt beliggende i et glimrende boligområde på Frogner. Tilbaketrukket, men allikevel nærhet til "alt".
- Heis.
- God standard på overflater, innredning og utstyr. Flytt rett inn!
- Vestvestvendt balkong med ettermiddags- og kveldssol.
- Østvendt balkong med morgensol.
- Gjennomgående planløsning med luftige rom og store vindusflater.
- Peis.
- Meget romslig hovedsoverom (alternativt stue 2).
- Delikat og moderne kjøkken fra Kvik (2014).
- Overflater oppgradert i 2014.
- Fyring & varmtvann inkludert i fellesutgifter.
- Lave omkostninger (ingen dokumentavgift).
- Velholdt funkisgård i et veldrevet aksjelag.

Beliggenhet

Høyt og fritt beliggende i 4. etasje med heisadkomst i et glimrende boligområde på Frogner. Gården ligger nedenfor Bygdøy Allé i enveiskjørt gate som gir lite gjennomgangstrafikk samtidig som du har nærhet til "alt" av forretninger og servicetilbud. Dette innebærer også få minutters gange til Frognerparken i nord, Solli plass mot øst, Skillebekk mot syd og Skøyen i vest.

Gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder på Bygdøy, langs Frognerkilen, eller Frognerparken med Vigelandsanlegget.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med buss i Bygdøy Allé/Odins gate og trikk i Drammensveien.

Mer om eiendommen

For øvrig kort avstand Skøyen og Nationaltheatret med det ultimate tilbud av kollektivtrafikk.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 3 189,- pr. mnd.
Eiendomsskatt for 2017 er beregnet til ca. kr. 1 000,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og lys 4-roms i 4. etasje med enkel og trappefri adkomst fra gateplan via heis. Leiligheten er på 82 m² (P-rom) som omfatter:

Entré/gang, spisestue med peis, stue, romslig hovedsoverom (alternativt stue 2) med adkomst til østvendt balkong, delikat kjøkken med adkomst til vestvendt balkong, soverom og flislagt baderom.

Stue med store vindusflater
God plass til sittegruppe og andre møbleringsmuligheter

Leiligheten disponerer én kjellerbod på ca. 10 m² og én på ca. 2,5 m². For øvrig felles vask- og tørkerom i aksjelaget.

Standard

Lys og gjennomgående 4-roms med attraktive kvaliteter som både heis, peis og 2 balkonger (øst & vest). Luftige rom/stuer, store lysflater og god takhøyde (2,63) gjør at leiligheten oppleves enda romsligere enn sine 82 m².

Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. God plass til flere sittegrupper, TV-seksjon og andre møbleringsmuligheter. Spisestuen er innredet med klassisk peis og har plass til stort spisebord, utmerket til både hverdags og gjester.

Romslig hovedsoverom (kan alternativt benyttes som stue) generøst innredet med garderobeskap.

Adkomst til østvendt balkong med morgensol og hyggelig utsyn.

Delikat og moderne kjøkken fra Kvik (2014) med varmekabler i gulv og adkomst til vestvendt balkong (ettermiddags- og kveldssol) mot indre bakgård. Innredning i lyse fronter med benkeplate i laminat og overskap for oppbevaring med integrert belysning. Utstyrt med ventilator vifte, samt integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Opplegg for vaskemaskin (for øvrig felles vask/tørkerom i kjeller).

Flislagt baderom med adkomst fra både hovedsoverom og entré/gang. Utstyrt med badekar, wc, samt baderomsinnredning med hyller for oppbevaring og servantseksjon. Konstruksjon fra 2006 i støpt betong med membran og pvc sluk.

Innvendig gulv består i hovedsak av parkett, samt fliser på kjøkken, baderom og entré. Øvrige overflater med vegger og himling er oppgradert i 2014 med malte flater i lyse fargetoner som gir en fin kontrast til gulvet.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Østvendt balkong med morgensol
God plass til sittegruppe og andre møbleringsmuligheter

Byggemåte

Velholdt funkisgård oppført i 1933 iht. normal byggeskikk over 5 etasjer og kjeller. Bærende konstruksjoner i betong og yttervegger i teglstein. Gården er oppgradert med ny taktekking (2015), oppusset fasade og balkonger mot gate, samt nyere balkong (2005) ut fra kjøkken mot indre bakgård. Vinduer av 2- lags isolerglass fra 1988. Brann og lydklassifisert entrédør.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Bygårder med opprinnelse rundt starten av forrige århundre. For det meste boliger i området, men med endel næring på gateplan.

Hovedsoverom med adkomst til østvendt balkong
Godt innredet med gardobeskap

Tomt

Eiet tomt: 710 kvm.
Grøntareal med plass til bord og stoler, samt oppstillingsplass for sykler.

Parkering

Mulighet for å leie parkeringsplass(er) i umiddelbar nærhet (Erling Skjalgssons gate) fra kr. 1 900,- pr. mnd. For øvrig gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Adkomst

Meget enkel og trappefri adkomst fra gateplan via heis til 4. etasje. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer via felles El-kjele (inkludert i fellesutgiftene). For øvrig peis i spisestue, samt varmekabler på kjøkken og baderom.

Aksjelaget

Leiligheten er en del av AS Elisenberg aksjelag. Laget består av 22 leiligheter i Erling Skjalgssons gate 16 A-B, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Godt innredet med gardobeskap
Fra hovesoverom mot stue og spisestue
Spisestue med peis og plass til stort spisebord

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Ruseløkka skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Spisestue med peis og plass til stort spisebord
Vestvendt balkong (ettermiddags- og kveldssol) mot indre bakgård

Andel fellesgjeld

Kr. 35 862,- pr. 31.12.2016

Aksjelaget har lån i Handelsbanken,
Restgjeld: Kr. 855 000,- pr. 31.08.2017
Effektiv rente: 3,56%.
Nedbetalt år: 2027
Avdragsfrihet: 2 år

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

AS Elisenberg er ikke medlem av Sikringsfondet og man har ansvar for andres ubetalte felleskostnader.

Evt. mulighet for utleie

Aksjeeieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Normale bestemmelser iht borettslagsloven gir anledning til utleie dersom eier (eller familie) har bodd i boligen 1 av de siste 2 år, og normalt for inntil 3 år. Aksjeeieren kan være midlertidig borte (og derfor få aksept på utleie)

som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom, eller andre tungtveiende grunner. Bruken kan overlates til nær familie. Se for øvrig vedlagte vedtekter.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer