Erling Skjalgssons gate 20 A

Erling Skjalgssons gate 20 A

Prisantydning 6.500.000,-
Omkostninger 176.212,-
Totalpris 6.763.514,-
P-rom 86m2
Byggeår 1900
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Henrik A. Berg

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henrik A. Berg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.236,-
 • Fellesformue
  75.044,-
 • Fellesgjeld
  87.302,-
 • Ligningsverdi
  1.884.334,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lys og hyggelig 3-roms selveier med god takhøyde, peis og fin planløsning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og meget attraktivt boligområde på Frogner med inngang fra Erling Skjalgssons gate. Skreddersydd for deg som har en travel hverdag, og som ønsker å bo sentralt og eksklusivt til på Frogner med nærhet til "alt".

Alle typer servicetilbud i umiddelbar avstand fra boligen.
Området har et mangfold av restauranter, koselige kafeer, butikker, barer og servicetilbud. Herunder bl.a. Bygdøy Allé Restaurant, Enoteca vinbar, Gabels café, Kaffebrenneriet, Fjeldberg fisk & vilt, Gimle Kino m.m.
Kort avstand til de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Skovveien, Bogstadveien/Majorstuen og Aker Brygge for å nevne noen.
Fine tur- og rekreasjonsmuligheter i Frognerparken og ca. en 15 minutters spasertur til idylliske Bygdøy med naturskjønne turområder. Buss nr. 30 og 31 har holdeplass ca. 100 meter fra
leiligheten, og tar deg i retning Fornebu og via sentrum helt til andre siden av byen. Trikk nr. 12 har holdeplass ved Frognerveien og Lille Frogner Allé.

Med Frognerparken innen kort avstand har man gode rekreasjonsmuligheter. Her er Herregårdskroa et godt alternativ for en matbit hvor du sitter midt i en del av Oslos kulturhistorie. Frognerbadet er en av Nordens vakreste friluftsbad og har flere bassenger, grønne plenområder og store, svalende trær. Vigelandsparken er åpen året rundt og med sine skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng.
Spaserer man til den andre enden av Frogner kommer man til koselige Vestkanttorvet, her arrangeres det brukt- og antikkmarked hver lørdag (mars - desember). Dette er Oslos eldste faste marked og det bidrar til yrende folkeliv og god atmosfære i nabolaget.
For den treningsglade er det kort vei til flere treningsstudioer, blant annet Elixia Collosseum og Elixia Sjølyst samt Sats Solli Plass og EVO Sjølyst. Det er gangavstand til Majorstuen, Skøyen, Aker Brygge, Bygdøy og sentrum.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.