Erling Skjalgssons gate 23 C

Erling Skjalgssons gate 23 C

Prisantydning 7.380.000,-
Omkostninger 14.600,-
Totalpris 7.422.249,-
P-rom 86m2
Byggeår 1922
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.835,-
 • Fellesformue
  43.715,-
 • Fellesgjeld
  27.649,-
 • Ligningsverdi
  1.606.452,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

FROGNER - Lekker, gjennomgående og romslig 3-roms med sydvendt balkong - høy standard - heis - vedovn - meget velholdt klassisk bygård med svært attraktiv beliggenhet - ingen dok. avg.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget ettertraktet og veletablert boligområde på Frogner. Erling Skjalgssons gate er en av vestkantens mest ettertraktede adresser, noe som er forståelig da den har en flott beliggenhet. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Frognerparken som inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Boligen har også kort vei til offentlig kommunikasjon, lekeplass, skøytebane, Gimle Kino, Frognerkilen og flere treningssentre etc.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Joker, Matkroken og Skafferiet. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. I umiddelbar nærhet finner du restaurantene Brasserie Ouest, Enoteca, Vineria Ventidue og Feinschmecker, samt Pascal, Frogner Specialforretning og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Skøyen med Karenslyst Allé, Vika og Aker brygge ligger også i nærheten.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Fellekostnader kr. 2 835 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr. 1 368,- per år (for 2017).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Innhold

Gjennomgående og romslig 3-roms aksjeleilighet beliggende i 3. etasje med heisadkomst.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer