Etterstadgata 14 A

Etterstadgata 14 A

Prisantydning 2.900.000,-
Omkostninger 87.872,-
Totalpris 3.062.215,-
P-rom 32m2
Byggeår 1938
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.700,-
 • Fellesformue
  11.673,-
 • Fellesgjeld
  74.343,-
 • Ligningsverdi
  574.626,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

VÅLERENGA/ETTERSTAD - Effektiv og gjennomgående toppleilighet med vestvendt balkong, hyggelig utsyn og gode solforhold. Nyere bad og kjøkken. P-leie rett utenfor døren. Vv & fyring inkl.

Høydepunkter

- Gjennomgående toppleilighet i 5. etasje med hyggelig utsyn.
- Vestvendt brannbalkong med ettermiddag- og kveldssol.
- Sentralt med gangavstand til sentrum. Kort vei til buss og T-bane.
- Effektiv løsning med åpen stue/kjøkken som gir plass til lite spisebord.
- Mulighet for leie av parkeringsplass rett utenfor døren.
- God standard på innredning og utstyr. Flytt rett inn!
- Nymalte overflater i 2018.
- Flislagt bad fra 2014 med opplegg for vaskemaskin (i tillegg til felles vaskeri).
- Pent kjøkken fra 2015 med benkeplate i heltre, komplett utstyrt med integrerte hvitevarer.
- Romslig soverom mot rolig bakgård. God plass til dobbeltseng.
- Perfekt førstegangskjøp i et område med stor utvikling.
- Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter.

Beliggenhet

Høyt beliggende i 5. etasje med hyggelig utsyn over Vålerenga. Etterstadgata er en rolig gate med lite trafikk og støy og ligger skjermet fra byens travelhet. Allikevel har du gangavstand til sentrum, Helsfyr, Ensjø og Kampen.

Samtidig sentralt med kun en kort gåtur til T-bane på enten Ensjø eller Helsfyr som tar deg til de fleste av byens knutepunkter på under 15 min. I tillegg meget gode bussforbindelser fra Etterstadgata med ruter som 20, 37, 100, 110, N2, N3, og N4.

Mer om eiendommen

Flotte rekreasjonsmuligheter i nærheten med blant annet Vålerengaparken, Middelalderparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Botanisk hage, samt flere sykkel og gangstier i Svartedalsparken.

Innhold

Effektiv og gjennomgående toppleilighet med rolig og samtidig sentral beliggenhet på Vålerenga. Boligen er på 32 m² (P-rom) som omfattes av:

5. etasje: Entré/gang, åpen stue/kjøkken med adkomst til vestvendt brannbalkong, flislagt baderom med opplegg var egen vaskemaskin og romslig soverom vendt mot rolig bakgård.

Det medfølger i tillegg loftsbod på 4 m² (enkel adkomst fra leiligheten) og kjellerbod på 2 m². Felles vaskeri i kjeller.

9V5A2068
9V5A2182-HDR

Standard

Leiligheten er oppgradert i nyere tid med blant annet nytt bad og kjøkken. Nymalte overflater og god standard på innredning og utstyr - flytt rett inn!

Effektiv planløsning med åpen stue/kjøkken gir plass til lite spisebord i tillegg til både sittegruppe og TV-seksjon. Fra stuen er det adkomst til vestvendt brannbalkong med hyggelig utsyn i tillegg til ettermiddag- og kveldssol. Store vindusflater forlenger rommet slik at boligen oppleves noe større enn sine 32 m².

Lyst kjøkken fra 2015 i åpen løsning med innredning i glatt laminat. Benkeplate i heltre eik under mosaikkfliser. Godt med overskap som gir bra med skap- og oppbevaringsplass. Komplett utstyrt med hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Baderom fra 2014 med hjørnedusj, vegghengt wc og servantseksjon. Speilskap over servant med oppbevaringsplass. Badet er meget godt utnyttet og har opplegg for egen vaskemaskin (i tillegg til felles vaskeri i kjeller). Konstruksjon av støpt betong, membran, klemring, PVC sluk med fall, varmekabler og fliser.

Soverom av god størrelse vendt mot stille og rolig bakgård. God plass til dobbeltseng. Garderobeskap med speilfronter.

Innvendig gulv består av originale tregulv. Fliser på bad med varmekabler. For øvrig nymalte overflater med downlights i himling på baderom.

Utstyr:
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Dørcalling.
- Kabel-TV/bredbånd.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Boliggård fra 1938 oppført over 5 etasjer i tillegg til kjeller og loft. Solid konstruksjon med etasjeskiller og yttervegger i betong. Fasaderehabilitering ble sist gjennomført i 2015/2016. Saltak i trekonstruksjon tekket med taksten/plater.

9V5A2176-HDR
9V5A2109

Vinduer av 2-lags isolerglass og 3-lags isolerglass i balkongdør.

Se utferdighet tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Tomt

Felles eiet tomt for sameiet på ca. 520 m². Bakgård opparbeidet med gressplen og prydbusker. Asfaltert gårdsplass med biloppstillingsplasser som leies ut av sameiet.

Parkering

Sameiet disponerer fire parkeringsplasser foran boliggården og det er p.t 1 ledig plass. Månedsleie utgjør kun kr. 500,-. I tillegg er Etterstadgata med i ordningen om "beboerparkering" som gjør at man parkere døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kun kr. 3 000,- i året.

Fra entré mot stue og kjøkken.
Åpen løsning gir plass til brukervennlig kjøkken og liten spiseplass.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet sentralvarmeanlegg (inkludert i fellesutgiftene). For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Etterstadgata 14 . Sameiet består av 20 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Eiendommen sokner og har gangavstand til Vålerenga skole (4 min gange).

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene.

Nyere kjøkken fra 2015.
9V5A2130
Flislagt baderom.

Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Kr. 74 343,- pr. 31.12.17.

Sameiet har lån i Handelsbanken
Restgjeld kr. 1 397 344,- pr. 31.12.17
Nominell flytende rente 3,9% p.a.
Innfris: 01.07.2025

Lånet er et administrativt IN-lån og seksjonseierne kan innfri andel fellesgjeld to ganger i året (1.1 og 30.6).

Flislagt baderom fra 2014.
Stor benkeplate i heltre gir gode arbeidsforhold.

Ved å innfri andel fellesgjeld for gjeldende seksjon (kr. 74 343.-) vil fellesutgiftene reduseres til kr. 1 832,- pr. mnd.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Ved utleie skal det gis beskjed til styret og leietaker må som alle andre følge sameiets vedtekter.

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Meglere

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer