Eugenies gate 21

Eugenies gate 21

Prisantydning 2.900.000,-
Omkostninger 18.206,-
Totalpris 2.997.111,-
P-rom 29m2
Byggeår 1962
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.446,-
 • Fellesformue
  7.759,-
 • Fellesgjeld
  78.905,-
 • Ligningsverdi
  702.918,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

*SOLGT!* BEKLAGER - VISNINGER AVLYST! BOLTELØKKA/ST. HANSHAUGEN - Lys og velholdt 1-roms med stor balkong på 7 m² med flott utsikt over Oslo...

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde på Bolteløkka, med murgårder i kvartalsbebyggelse. Området er ypperlig for den som vil bo luftig, rolig og usjenert, men samtidig ha gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter. Her finner du populære handlegater, kafeer, uteliv, samt god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Flere parker i nærområdet, St. Hanshaugen ligger innen kort gangavstand med flotte grøntområder, turstier, festplass og damanlegg. Parken er svært populær om sommeren med mulighet for grilling og solbading i idylliske omgivelser med fantastisk utsikt. Også Stensparken ligger en kort spasertur unna.

Det ligger ellers flere treningssenter i nærområde, som f. eks. SATS, i tillegg til Bislett Bad & Trening, samt Bislett stadion. Sistnevnte har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane i proffe omgivelser. Litteraturhuset ligger like i nærheten, slik at også det kulturelle tilbudet er godt ivaretatt.

Boligen har umiddelbar nærhet til en rekke kaffebarer, bakerier og spisesteder, samt gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater. Flere matbutikker i nærområdet, bl.a. nederst i Eugenies gate.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk, hvorav nærmeste trikke- og busstopp er Stensgata og busstoppet i Colletts gate. Oslo sentrum kan også enkelt nås til fots og med sykkel. Med bil tar det ca. 3 min til Majorstuen, 3 min til Ullevål, 5 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader: kr. 2 446,- per md.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.