Eventyrveien 11

Eventyrveien 11

Prisantydning 9.700.000,-
Omkostninger 4.932,-
P-rom 97m2
Byggeår 1920
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt
Ase Jensen

Åse Jensen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Åse Jensen

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.913,-
 • Fellesformue
  2.425,-
 • Fellesgjeld
  49.900,-
 • Ligningsverdi
  1.549.369,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Ullevål Hageby - Lekker 4-roms endeleilighet over to plan med masse lys. Peisovn. To fine bad. Utbygd loft. Egen solrik hage.

Høydepunkter

Meget god beliggenhet i Ullevål Hageby
Solrikt
Barnevennlig
Egen hage
Tre soverom
To fine bad
Peisovn
Felles lekeplass i indre gårdsrom

Beliggenhet

Meget god beliggenhet i Ullevål Hageby. Idylliske Damplassen med fontene, klesbutikk, blomsterbutikk og Åpent Bakeri med nydelige bakervarer og smakfull kaffe, restauranten Lofthus Samvirkelag, delikatessebutikk m.m. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. Eventyrplassen ligger ett par minutter unna og tilbyr flott skøytebane på vinterstid og lekeplass og fotballbane om sommeren. John Colletts Plass med Kiwi, Kafé Abel, Kafé Bicks og frisør m.m bare 3 minutters gange unna. Nærmeste handlesenter er Ullevål Stadion med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud: apotek, vinmonopol, postkontor, bank, Jernia, Coop Supermarked, blomsterforretning, Milslukern, Elixia etc. Kiwi og stor Elkjøp Megastore vis-a-vis Ullevål Stadion, samt Domus Athletica med svømmehall, treningsstudio og squashhaller i nærområdet.

Mer om eiendommen

Sentralt beliggende med kun få minutters gange til Forskningsparken og Ullevål Stadion T-banestasjon hvor bane 6 og 4 (Sognsvann-Storo/ Nydalen-Bergkrystallen) tar deg til Majorstuen eller Nydalen på under 5 minutter), samt bane 3 til Mortensrud. Kort spasertur til trikkestopp på John Colletts Plass, busstopp langs Sognsveien (25/22) og flybuss på Ring 3. Gang-/sykkelavstand til arbeidsplasser som NRK, Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Forskningsparken, Universitetet, Idrettshøyskolen, Storo, Nydalen. Kort vei til unike Marka med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter hele året, 7 minutter til Sognsvann med t-banen. Skoler finnes i nærområdet for alle trinn 1-7 Ullevål barneskole 10 min. unna (veiledende inntaksområde) og Berg barneskole, Marienlyst ungdomsskole. Godt barnehagetilbud med prioritet for beboerne i Ullevål Haveby i nærmiljøet.

Stue/spisestue med peisovn
Stue/spisestue

Bydel Nordre Aker.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 913,- pr. mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 217,- for 2017.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

2. etg: Primærrom utgjør 66 m2 som omfattes av entré, bad, lys og luftig stue med peisovn, romslig og meget hyggelig kjøkken med spiseplass.
3. etg: primærrom utgjør 31 m2 som omfattes av gang, 3 soverom og bad. Liten lagringshems.

Kjellerbod.

Standard

Meget lys, lekker og innholdsrik leilighet med god planløsning. Leiligheten er pusset opp de senere år.

Gulv:
Parkett, fliser med varmekabler på begge bad.

Vegger:
Malte flater, fliser på begge bad.

Himlinger:
Malte flater.

Kjøkken.
Meget hyggelig kjøkken med høyglans innredning fra Ikea med heltre eik benkeplate og integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr med stekeovn og plate + gass. Hyggelig spiseplass med fast sittebenk.

Stue:
Lys og luftig stue med peisovn.

Bad 2. etg. fra 2004/2005:
Vegghengt wc, servant med stor skuffer under, hjørnedusj med glassdør. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 3. etg. fra 2004/2005:
Vegghengt wc, servant og innebygget badekar med eikeplater.

Byggemåte

Grunnmur i betong, natursten, teglsten. Antas fundamentert til faste masser.
Yttervegger i pusset murverk, trolig hulmur konstruksjon.
Tretak konstruksjon tekket med taksten.
Trebjelkelag isolert med mineralull og stubbloftsleire.

Kjøkken
Stue/spisestue

Fyllingsdører innvendig.
1+1 lags koblet glass i vinduer. Veluxvinduer i 3. etg.

Bebyggelse

Frittliggende 4-mannsbolig over 2 plan pluss kjeller og loft. Eiendommen er registrert på Byantikvarens gule liste.

Tomt

Borettslagets eiendom består av 206000 kvm. eiet tomt. Leiligheten disponerer solrik og skjermet hageparsell. Hagen er inngjerdet og er pent opparbeidet med gressplen, frukttrær, prydvekster og stor platting. Lekestuen kan følge boligen dersom kjøper har barn i h.t. borettslagets regler.

Parkering

Gateparkering.

Stue/spisestue
Romslig kjøkken med spiseplass

Det er parkeringsplasser i indre gårdstun etter ansiennitet. Borettslaget har i tillegg noen del parkeringsplasser hvor det er mulig å sette seg på liste.

Adkomst

Adkomst via stikkvei fra Eventyrveien. Det vil bli skiltet til visning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på begge bad. Peisovn i stuen. Varmtvannsbereder i skap på soverom.

Strømforbruk utgjør ca. 20 000 kwh pr. år i følge selger.

Borettslaget

Borettslaget Oslo Havebyselskap er et frittstående borettslag med administrasjon på Damplassen.

Se www.havebyselskapet.no for mer info.

Skoler

Nærmeste barneskoler er Ullevål skole og Berg skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 750,- og 8 900,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken

Betalingsbetingelser

Det skal ved kontraktssignatur innbetales 10% av kjøpesummen. Beløpet som innbetales ved kontraktinngåelse er depositum på kjøpesummen. Beløpet innbetales meglers klientkonto, og står der urørt frem til oppgjørsdato, og er rentebærende for kjøper. Depositumet skal være fri egenkapital. Første innbetaling tjener som sikkerhet for gjennomføring av handelen. Det kan ikke tas pant i den kjøpte eiendommen for betaling av depositumet. Restoppgjør samt omkostninger betales til meglers klientkonto innen overtagelsen.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er *AS IS*

I forhold til mangler er det kun manglende og uriktige opplysninger om leiligheten som kan påberopes, med mindre leiligheten er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med utifra kjøpesum og forhold ellers.

Andel fellesgjeld

Kr. 49 900,-

Sameiet/Borettslaget/Aksjelaget har lån i OBOS
Restgjeld kr 40 312 192,- pr november 2017
Rente 2,25% pr d.d.
Restløpetid: 13 år

IN-ordning: nei

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.
Borettslaget er ikke medlem i sikringsfond.

Kjøkken
Bad 2. etg.

Evt. mulighet for utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til noen andre. Med godkjenning fra styret kan andelseieren overlate boligen til andre for opp til tre år dersom andelseier selv eller et medlem av husstanden har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til dette. Andre tilfeller vil kunne bli godkjent dersom det foreligger særlige grunner i medhold av Lov om Borettslag §5-6. Se forøvrig borettslagets vedtekter og konferer megler.

Meglere

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer