Eysteins vei 21

Eysteins vei 21

Fastpris 10.950.000,-
Omkostninger 76.342,-
Totalpris 11.026.342,-
Byggeår 2024
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    808m2
  • Bruksareal
    167m2
  • Bruttoareal
    193m2

Kort om eiendommen

Oksval/Nesoddtangen - 2 Nye, delikate eneboliger | 3 bad | 4 soverom | Hybel | Solrik hage | Kort avstand til fergen

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt til i et rolig og veletablert boligområde på Oksval/Nesoddtangen. Beliggenheten byr på nærhet til flotte rekreasjonsområder, skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Et suverent sted å vokse opp som barn med lekeplasser, friområder og aktivitetstilbud. Et optimalt sted å bo med nærhet til marka, og samtidig med kort vei til sjøen med idylliske badeplasser.

Servicefasiliteter
Tangen senter fungerer som et naturlig samlingspunkt med flere butikker, stor Meny-dagligvare, vinmonopol, kafé, apotek, frisør, bokhandel, take-away og legekontor. Det er også kort vei til fergene på Nesoddtangen med hyppige avganger til Aker Brygge og Lysaker med hurtigbåt. Fergene går hele året og har korrespondernde bussforbindelse til hele Nesodden. Tilgjengeligheten til Oslo sentrum gjør beliggenheten til eneboligene ypperlig for deg som setter pris på byens fasiliteter, men ønsker et roligere nabolag.

Rekreasjonsområder
Beliggenheten er optimal for deg som er aktiv og setter pris på gode tur- og fritidsmuligheter.
Nærhet til sjøen legger til rette for båtliv, bading og fisking. Berger idrettspark ligger i kort gangavstand med et aktivt idrettsmiljø. Nesodden IF tilbyr et bredt utvalg av organisert idrett i alle aldersgrupper. Under vinteren finner du preparerte skiløyper og Brattbakken alpinsenter.

Skole og barnehage
Nesoddtangen skole og Tangenåsen ungdomskole ligger sentralt til like ved Tangen sentrum. Det er kun 4 minutters kjøreavstand til Nesodden videregåendeskole, med hyppige bussavganger. Nesoddentangen har i tillegg Steiner barne- og ungdomsskole. Området har et godt tilbud av private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Fra boligene er det kun 400 meter til nærmeste bussholdeplass. Fra holdeplassen er det kun 5 minutters busstur til fergen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Eysteins vei 21? Klikk her