FAGERHEIMGATA 6

FAGERHEIMGATA 6

Prisantydning 3.850.000,-
Omkostninger 1.632,-
Totalpris 3.988.269,-
P-rom 50m2
Byggeår 1933
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.868,-
 • Fellesformue
  8.095,-
 • Fellesgjeld
  136.637,-
 • Ligningsverdi
  924.643,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Gjennomgående og tiltalende 2-roms med stor vestvendt balkong - v.v og fyring inkl. i f.utg.

Beliggenhet

Grünerløkka er en ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt. Det er utvilsomt en av Oslos mest populære boligområder, og denne leiligheten har en svært attraktiv, tilbaktrukket og stille beliggenhet i usjenerte omgivelser.

Området byr på flere matbutikker. Her finner du spesialforretninger for ferskvarer, kaffe, ost, grønnsaker, kjøtt og fisk. Det nye Vulkanområdet med Mathallen ligger også like i nærheten.

I nærområdet finner du Egget Kafé, eller fantastiske kakaovarianter på Norges første kakaobar Cocoa. For å nevne noen restautanter i nærheten så er Villa Paradiso kjent for byens beste autentiske italienske pizza, laget med italienske råvarer. En av byens beste tapas får du på hyggelige Delicatessen. Kveldslivet på Grünerløkka er også populært. Aku Aku, Tea Lounge, Parkteateret, Ryes, SüdØst, Bar Boca, Schous Bryggeri og Fru Hagen ligger innen rask gangavstand. Opplev kunstutstillinger på Noe galleriet eller minneverdige konserter på unike BLÅ.

Det er flere treningssentre som f.eks Sats/Elixia like i nærheten, ellers kan en joggetur i grønne og friske omgivelser i Botanisk Hage anbefales. Langs Akerselva er det også mange tur- og sykkelmuligheter, med gangsti helt opp til Maridalsvannet.

Grünerløkka har også lett tilgang til offentlig kommunikasjon via buss og trikk. Nærmeste bussholdeplass ligger rett ned i gaten, og trikken finner du på Birkelunden.

Matrikkel

Gnr. 227 bnr. 122, andelsnr. 47 i Fagerheimen borettslag med orgnr. 948322080 i Oslo kommune

Adresse

FAGERHEIMGATA 6
0567 Oslo
4. etasje

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.