SOLLISTUA- FJELLHVIL

SOLLISTUA- FJELLHVIL

Prisantydning 8.450.000,-
Omkostninger 185.122,-
Totalpris 8.635.122,-
P-rom 163m2
Byggeår 1912
Soverom 5
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    159.952,-
  • Energimerke
    E – oransje

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Stor innholdsrik hytte midt i alpinanlegget. Stor terrasse med boblekar -storslått utsikt- 5sov- 2 bad

Høydepunkter

Strålende beliggenhet
Flott utsikt
Solrikt
Midt i alpinbakken
Langrennsløyper
Innholdsrik hytte
5 soverom
2 bad
Peis i spisestue og i stue
Offentlig vann og avløp

Beliggenhet

Velkommen til Sollistua ved Fjellhvil - i hjertet av Norefjell Alpinanlegg 780 moh. Norefjell er lett tilgjengelig ca 1 1/2 time kjøretur fra Oslo og Drammens regionen. Hytta har storslått utsikt over Krøderen og vakre fjell mot Gaustatoppen.

Norefjell er et skieldorado, som tilbyr 20 kilometer med preparerte nedfarter, fordelt på 20 løyper. Norges rekord på 1010 meter fallhøyde - finner du her. Andre fasiliteter er: Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km turløyper i nydelig omgivelser.

I desember 2017 ble den nye stolheisen tatt i bruk, samt et nytt høydebasseng for produksjon av snø til skisenteret. Dette gir alpinanlegget muligheten for en utvidet sesong. Fjellhvil befinner seg i umiddelbar nærhet til Norefjells godt preparerte langrennsløyper ca 200 meter fra
tomteområdet. Her finner man langrennsløyper for alle værtyper, både i skog og opp på høyfjellet mot Høgevarde.

Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1.459 m.o.h. eller oppleve naturen fra hesteryggen med Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann. Golfbane med 18 hull finner du ved foten av Norefjell.
I Alpingrenda, rett nedenfor Fjellhvil, ligger hyggelige Norefjellhytta. De byr på lokal mat til lunsj og middag. På Norefjellstua er det afterskitilbud og på Mountain Lodge er det ski shop/utleie, samt sesongåpen forretning med dagligvarer.

På Bøseter ligger Norefjell Ski & Spa med restauranter, afterski, treningsmuligheter, spa og sesongaktiviteter for hele familien.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.