Fjellstrand lnr. 217

Fjellstrand lnr. 217

Nøkkelinfo

 • Pris
  2.700.000,-
 • Totalpris
  2.706.404,-
 • Bruksareal
  47.4m2
 • Primærrom
  44m2
 • Soverom
  1
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Utvikler

Fjellstrand Omsorgsboliger AS

Kort om eiendommen

Fjellstrand, Nesodden - 20 nye og flotte omsorgsboliger kommer snart for salg!

Innhold

I Skogsrudveien 23, på Fjellstrand i Nesodden kommune, utvikler BetonmastHæhre Eiendom 50 selveierleiligheter for eldre med omsorgsbehov. 30 av leilighetene disponeres av kommunen og 20 blir solgt til kvalifiserte beboere. I tillegg til leilighetene er det store fellesarealer både utendørs og innendørs, parkeringsplasser, kaféområde med mulighet for lett servering samt et aktivitetssenter. Her bor du i din egen leilighet med mulighet for et sosialt fellesskap og mulighet for å tilkalle hjelp. Vårt fokus er livskvalitet så lenge som mulig i eget hjem!

Leilighetene holder en god standard og fremstår som lyse og funksjonelle. Alle leilighetene har blant annet balkong/terrasse, praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer, pent flislagt og innbydende baderom, god takhøyde, eikeparkett på gulv og vannbåren gulvvarme. Til hver leilighet medfølger 1 sportsbod i felles anlegg med heis til leilighetsplan. Det er opparbeidet biloppstillingsplasser til bruk for både beboere og gjester.

Det er store fellesarealer både utvendig og innvendig. Innvendig er det to fellesrom; ett i 1. etasje og ett i 2. etasje. Begge rommene består av innredede stuer og tilberedningskjøkken. I 1. etasje er det også et lite kaféområde med mulighet for lett servering og tilstelninger. Det blir levert et pent utomhusanlegg med mulighet for forskjellige aktiviteter. Utomhusanlegget består blant annet av tursti rundt bygget, boulebane, møteplasser med sittebenker, arbeidsbenker og kjøkkenhage.

I bygget er det et aktivitetssenter som skal være åpent for alle eldre i kommunen. Det legges opp til at brukerne selv kan påvirke hva slags aktiviteter de ønsker på aktivitetssenteret. Eksempler på aktiviteter kan være gymnastikk, turgruppe, datakurs, språkkurs m.m.

Beliggenhet
Tomten på Fjellstrand ligger lyst og fritt til, med vid himmel og fine naturområder omkring. Det er lett å komme hit fra hele Nesodden med bil og buss. En ny vei med fortau gir tilgjengelig atkomstvei med en moderne god standard. Fjellstrand sentrum ligger bare 2 minutter unna med buss, og hit skal det også bygges ny gang- og sykkelvei.

Selve Fjellstrand ligger høyt og flott til på Nesodden i Nesodden kommune. Fjellstrand byr på sjønære og rolige landlige omgivelser i et etablert bomiljø. Fra eiendommen er det svært kort gangavstand til bussen som tar deg videre til ferjeleiet med hyppige avganger til Aker Brygge. Bussen tar deg også enkelt til Tangen senter som har et godt utvalg av forretninger og servicetilbud.

Like ved dette prosjektet planlegger Stiftelsen Sofienlund å bygge Sofienlundsenteret - et senter for vitalisering og rehabilitering av eldre. Senteret vil bestå av bl.a. trenings- og behandlingsrom, sansehage, varmtvannsbasseng, boblebad, kafeteria, kjøkken, resepsjon, brukerrom for korttidsopphold og opptreningsleiligheter. Sofienlundsenteret ønsker å spesialisere seg på tverrfaglig rehabilitering av eldre og ønsker å være et supplement i samarbeid med den kommunale helse- og omsorgstjenesten i Nesodden kommune og nabokommunene. Sammen med det planlagte Sofienlundsenteret, vil Fjellstrand fremstå som selve hjertet i kommunens tilbud til mennesker, som ønsker å leve så lenge som mulig i eget hjem!

Fremdrift og økonomi
Prosjektet er nylig ferdigstilt, og boligene er innflyttingsklare.

Prosjektet er godkjent for lån i Husbanken med inntil 80 % av kjøpesum. Meget gunstige lånebetingelser gir deg som kjøper svært forutsigbare bokostnader.

Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun mellom kr 6.304,- til kr 9.854,- (avhengig av boligstørrelsen). Se eksakt beløp for den enkelte bolig i prisliste fra megler.

Fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring, varmt vann, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, TV, bredbånd, drift og vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Omtrent 30 % av fellesutgiftene settes av til vedlikeholdsfond. Sameiet har store fellesarealer (ca. 30 kvm per leilighet) hvor drift/vedlikehold av disse også er inkludert i fellesutgiftene. Erfaringsmessig vil månedlige fellesutgifter beløpe seg til ca. kr. 81,- pr. kvm. BRA/mnd.

Se også prosjektets hjemmeside, www.fjellstrandtunet.no, hvor du kan laste ned salgsdokumenter og manøvrere deg rundt i vår boligvelger.

Dette prosjektet er et boligprosjekt i regi av BetonmastHæhre Eiendom (www.betonmast.no).

Leilighetene i prosjektet selges til kvalifiserte beboere. Tildelingsteamet i Nesodden kommune avgjør om man er kvalifisert. Det gjøres en vurdering av alder, fysisk og psykisk helse samt om vedkommende bor i kommunen eller har tilknytning til kommunen på annen måte. Kontakt megler for mer informasjon.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer