Fjordvangveien 101

Fjordvangveien 101

Prisantydning 2.500.000,-
Omkostninger 51.222,-
Totalpris 2.551.222,-
Byggeår 2019
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

NESODDEN/FJORDVANGEN - Unik tomt med flott sjøutsikt over Bunnefjorden - Solrikt - Stille - Attraktivt område

Høydepunkter

-Stor tomt regulert for bolig
-Flott utsikt over Bunnefjorden
-Solrikt på skrånende tomt
-Kort gangavstand til stranden
-Flotte friområder - sommer og vinter
-Gangavstand til bussholdeplass

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært solrikt, høyt og fritt i et attraktivt område med boliger og fritidseiendommer og storslått utsikt over Bunnefjorden. Gangavstand til bussholdeplass med buss bl.a. til Tangen brygge og båt videre til Aker brygge og Lysaker. Nærbutikk på Skoklefall og øvrig forretningsenter på Tangen med butikker, post, lege og tannlege. Natur og fjordnært med herlige bademuligheter, turområder i marka og langs skyststien langs Nesoddens flotte strandlinje. Forøvrig er det supert turterreng både sommer som vinter med lysløyper og Berger stadion med kunstgressbane, idrettsbane m.m. Ny tennishall og tennisbaner ved Berger skole. Nesodden har et svært godt tilbud innenidrett og aktiviteter for både store og små. Omlag 6 km til Tangen senter med de fleste servicetilbud og ca 20 minutter med bil til Vinterbro senter.

Faste løpende kostnader

Eiendommen er ikke tilkoblet offentlig vann og avløp per i dag - Kommunale avgifter vil bli beregnet etter hva som oppføres på tomten.

Standard

Eiendommen har av selger vært benyttet som fritidseiendom. Området er nå regulert for boligformål og eiendommen selges som en tomt for bebyggelse. Det står to små hytter på eiendommen i dag som holder en svært lav standard. Disse hyttene ansees som kondemnable og er ikke tilstandsvurdert som selvsendige salgsobjekt.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer