Fornebuporten B2, leil. C-102

Fornebuporten B2, leil. C-102

Prisantydning 3.990.000,-
Omkostninger 100.000,-
Totalpris 4.090.000,-
P-rom 51m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Selveier
Solgt

Trygve Formo Hermansen

Eiendomsmegler

Megler: Trygve Formo Hermansen

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    C – oransje

Kort om eiendommen

FORNEBUPORTEN - Lekker, 3-roms hjørneleilighet med 22 kvm terrasse og 40 kvm hage. -Ferdig 2 kv. 2018. - Mulighet for garasje og egen takterrasse - Salg av kontraktsposisjon.

Høydepunkter

Fornebuporten B2 består av 150 leiligheter sentralt på Fornebu, kun noen hundre meter fra Fornebu Senter. Prosjektet består av 4 enheter (A,B,C og D) med ca. 38 leiligheter i hvert bygg. Hver blokk har i tillegg 13 private takterrasser på mellom 8,5 kvm og 17 kvm) Leilighetene i Fornebuporten B2 kjennetegnes med arealeffektivitet og store balkonger.

Noen av fordelene ved denne leiligheten i Fornebuporten B2:

- Nordvestvendt på terrasse på 22 kvm + hage på 41 kvm.
- Velegnet til utleie og som pendlerleilighet.
- Mulighet for å være med i EL-bil pool.
- Felles takterrasse, men også mulighet for å kjøpe egen takterrasse.
- Heis.
- 500 meter til sjøen.
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal.
- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet fra Siemens.
- Vannbåren varme.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Parkett på gulv i alle tørre rom.
- Sentral beliggenhet.

Beliggenhet

Flott og sentralt beliggende leilighet i et sjønært og attraktivt boligområde på Fornebu i Bærum kommune. Mulighetene er mange på Fornebu og fra Fornebuporten er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark, ta et forfriskende bad, spille curling, tennis eller ta en båttur på fjorden? Alt dette og mye mer finner du i nærområdet enten du velger å kjøre bil, sykle eller gå.

De fleste av servicetilbudene man trenger i hverdagen ligger i gangavstand til Fornebuporten. Her finner du blant annet en stor og innholdsrik Kiwi butikk,apotek, blomsterbutikk, hyggelige serveringssteder, bibliotek, svømmehall, tennisbaner m.m. Det nye Fornebusenteret ligger noen minutters gang fra Fornebuporten med et rikt utvalg av butikker, kafeer, restauranter, vinmonopol og mye mer.

Megler

Portrettbilde av Trygve Formo Hermansen

Trygve Formo Hermansen

Eiendomsmegler

Kontakt Trygve Formo på e-post
tfh@sem-johnsen.no

Kontakt Trygve Formo på telefon
92 44 98 42

Trygve er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2007. Han har gjennom sin karriere bistått med over 1000 salg innenfor brukt- og prosjektmegling. Trygve har de siste årene i hovedsak jobbet med større nyboligprosjekter i Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.