Forneburingen 203 C

Forneburingen 203 C

Prisantydning 15.700.000,-
Omkostninger 406.067,-
Totalpris 16.106.067,-
P-rom 135m2
Byggeår 2015
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.226,-
 • Fellesformue
  18.585,-
 • Ligningsverdi
  1.951.822,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

SOLGT - VISNINGER AVLYST

Beliggenhet

Meget attraktivt og solrikt beliggende med hyggelig sydvestvendt hjørneterrasse på hele 30 m² med utsikt utover Fornebulandet/Snarøya og Oslofjorden. Terrassen er overbygget og har sol fra morgen til sen kveld.

Leiligheten er en del av Fornebu Panorama, med usjenerte utsiktsleiligheter og nærhet til alle Fornebus fasiliteter. Leiligheten har tilgang til felles beplantet takpark med sittebenker og lekeapparater. Også herfra er det fantastisk utsikt. Ta heisen ned til Fornebu S med over 80 butikker og restauranter. Flott utsikt og utsyn mot fjorden og nær tilgang til badestrender og sjøliv.

Gangavstand til offentlig kommunikasjon, skoler/grendesenter, barnehager og den flotte turparken Nansenparken. Nærhet til populære spisesteder som Sjøflyhavna Kro.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: inkl. i felleskostnadene.
Fellekostnader: kr. 4 226 pr Mnd
Garasjeplassen: kr. 1066,- per år (faktureres direkte fra KLP Eiendom).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Svært romslig og innholdsrik topp- og hjørneleilighet beliggende i 6. etasje med heisadkomst til leiligheten. Primærrom utgjør 135 m² som omfattes av entré/hall med god plass til garderobeløsning, 2 flotte bad (det ene i tilknytning til hovedsoverommet), praktisk vaskerom/bod, romslig og åpen stue med kjøkken i åpen løsning og 4 soverom. Fra stuen har man utgang til romslig sydvestvendt hjørneterrasse på 30 m² med flott utsikt og svært gode solforhold.

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.