Fossumveien 55

Fossumveien 55

Nøkkelinfo

 • Pris
  16.700.000,-
 • Totalpris
  16.832.592,-
 • Bruksareal
  189m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Simon Skjeldal Andresen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Kort om eiendommen

FOSSUM GÅRDSTUN

Høydepunkter

Unikt boligprosjekt på Fossum
Beliggende like ved Lysakerelven, Bogstadvannet og Marka
Trafikkstille og meget barnevennlig bomiljø
Halvpart tomannsboliger og enebolig beliggende på tun
Arkitektur, tilpasset bebyggelsen på Fossum gård
Felles smørebod/sykkelvedlikehold
God standard
Arealeffektiv planløsning
4 soverom
Bygging er igangsatt
Forventet ferdigstillelse Q3/4 2023
Sogner til Eiksmarka barneskole

Kort gangavstand til blant annet:
Badevann, turveier og lysløyper
Idrettsanlegg ved Fossum klubbhus
Ridesenter
Golfbaner

Boligene selges til fastpris og etter "førstemann til mølla" prinsippet.

For tilgang til fullstendig salgsmateriell, trykk på linken til prosjektets hjemmeside til høyre i annonsen.

Beliggenhet

Fossum gårdstun har en unik og meget attraktiv beliggenhet på populære Fossum ved Eiksmarka. Her er det kort vei til turområder, hyggelige Lysakerelven, samt Grini og Bogstad golfbane, for å nevne noe. Fossum grenser til Bærumsmarka, og her starter turopplevelsene rett utenfor døren, eksempelvis til Bogstad via gangbro over Lysakerelven. Her finnes mange flotte tur- og sykkelstier, flere idylliske vann og mye natur. Vinterstid kan man starte skituren rett utenfor. Nærmeste idrettsanlegg er Fossum som tilbyr en rekke aktiviteter/klubbmiljøer innen langrenn, skiskyting, allidrett, friidrett, fotball m.m. Herfra er det også preparerte skiløyper og lysløype på vinteren.

For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner, i tillegg til Bogstad golf. Om sommeren er områdene ved Østernvann og Bogstadvannet populære utfluktsmål. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og rekreasjonsmuligheter, samt et godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Fra eiendommen er det ca. 5 minutter til bussholdeplass( Syd Fossum) hvor du finner bussrute 230 (avgang hver halvtime) som går til Sandvika. Bussen bruker ca. 3 minutter til Eiksmarka stasjon, hvor man kan ta T-bane ( linje 2 ) til sentrum. T-banen har avgang hvert 8. minutt, og bruker ca. 16 minutter til Nationaltheatret stasjon. Flybussen til Gardermoen går fra holdeplass Grini, som ligger i Vollsveien.

Innen kort kjøreavstand finner du Eiksmarka senter (like ved Eiksmarka stasjon og Eiksmarka skole) med blant annet: Kiwi, Nille, helsestasjon, treningssenter, bokhandel, Sushi, La Pinsa med pizza, Frisør, klesbutikker, Mester grønn, mm. Det er også en kort kjøretur til Røa. hvor du finner 2 butikksentre, flere spisesteder og et rikt servicetilbud. Det er heller ikke mange minutter til Østerås kjøpesenter, med et variert tilbud av butikker som bl.a.: Meny med stor ferskvaredisk, klesforretninger, apotek og vinmonopol. Her er også frisør, tannleger, legesenter og treningssenter.

Innhold

TOMANNSBOLIG:
1. etg.: Primærrom utgjør 24,1 m2 som omfattes av: Hall, soverom og bad/vaskerom.
Sekundærrom utgjør 7,9 m2 som omfattes av: Bod.

2. etg.: Primærrom utgjør 50,5 m2 som omfattes av: Stue, spisestue og kjøkken.
Sekundærrom utgjør 0 m2.

3. etg.: Primærrom utgjør 42 m2 som omfattes av: Gang, 3 soverom, walk-in garderobe og bad/wc.
Sekundærrom utgjør 0 m2.

ENEBOLIG:
1. etg.: Primærrom utgjør 62,5 m2 som omfattes av: Hall, oppholdsrom/kjøkken, 2 bad, vaskerom
Sekundærrom utgjør 42,2 m2 som omfattes av: Bod og garasje.

2. etg.: Primærrom utgjør 96,1 m2 som omfattes av: Stue, spisestue, kjøkken, 4 soverom, walk-in garderobe, bad/wc og gang.
Sekundærrom utgjør 0 m2.

Byggemåte

Husene vil bli oppført iht. norsk lovgivning og holde generell god standard.
Se leveransebeskrivelse for utfyllende informasjon.

Bebyggelse

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig oppført over 3 plan.

Tomt

Eiet felles tomt: 7713 kvm.

Godkjente utomhusplan og fasadetegninger ligger til grunn for hvordan tomten opparbeides. Tomten planeres med stedlige masser med et lag av harpet matjord tilsådd med gressfrø der det er egnet. Deler av tomten kan ha naturpreg. Noe avvik
kan forekomme dersom tilpasninger på tomten er nødvendig. Vei- og gangareal iht. utomhusplan leveres gruset. Det leveres ikke kantstein. Regnbed eller lignende overvannstiltak kan komme på tomten dersom overvannsprosjekteringen krever det.

Det leveres ikke beplantning bortsett fra innplanting av trær og hekk som vist på utomhusplan. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant forsøkes beholdt.

Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig levering, utforming og materialvalg for utomhusanlegget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne plasseres synlige drens/stakekummer på utearealet. Endelig plassering av disse er ikke
fastsatt og kjøpere må påregne at dette kan plasseres der det er mest hensiktsmessig på tomten.

Søppelhåndtering
Sameiet må bestille søppeldunker

Postkasser
Utbygger leverer postkasser for hver bolig ifm avfalls/smørebod

Parkering

Det medfølger 2 parkeringsplasser til hver bolig, dvs. parkering under balkong, samt dobbelgarasje til eneboligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peisovn som sekundær varmekilde.

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner med separat anlegg til hver bolig. I teknisk rom legges kanalene synlig. Plassering av ventilasjonsanlegget bestemmes av selger under detaljprosjektering.

Sameiet

Boligene vil bli organisert i et sameie. Fossum gårdstun vil bestå av 7 boligseksjoner. Den enkelte sameier vil ha full rettslig råderett over sin seksjon, herunder til salg, bortleie og pantsettelse. Se for øvrig sameiets vedtekter for ytterligere informasjon.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer enn to boligseksjoner i et boligsameie jfr. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesummen innbetales så snart fullførelsesgaranti ihht Bufl §12 er stillet overfor kjøper. Resterende beløp + omkostninger og tilvalg forfaller til betaling før ferdigstillelse/overtakelse. Alle beløp betales til meglers klientkonto.

Matrikkel

Gnr. 31 bnr. 175 i Bærum kommune

Innhold

Halvpart tomannsbolig:

1. etg.: Hall, soverom, bad/vaskerom og romslig bod.

2. etg.: Stue med peisovn og utgang til balkong, spisestue og kjøkken med åpen løsning.

3. etg.: Gang, bad/vaskerom, samt 3 soverom hvorav hovedsoverom med walk-in garderobe.

Parkering til 2 biler på gårdsplass, under balkongen.

Enebolig:
1. etg.: Hall, oppholdsrom/kjøkken, 2 bad, vaskerom, bod og dobbelgarasje.

2. etg.: Stue/ spisestue med peisovn og utgang til balkong, kjøkken med åpen løsning, gang, 4 soverom, hvorav hovedsoverom med walk-in garderobe.

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument. Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jfr. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født, oppvokst og bor i Bærum. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger, men fokuserer primært på sin nyboligportefølje til daglig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Fossumveien 55? Klikk her