FREDENSBORGVEIEN 39A

FREDENSBORGVEIEN 39A

Prisantydning 3.500.000,-
Omkostninger 102.762,-
Totalpris 3.651.855,-
P-rom 39m2
Byggeår 1893
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.272,-
 • Fellesformue
  17.000,-
 • Fellesgjeld
  49.093,-
 • Ligningsverdi
  783.449,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Sjarmerende 2-roms selveier i klassisk bygård - Kjøkken fra 2015 - stukkatur og 3 meter takhøyde - flott bakgård

Beliggenhet

Fredensborg ligger i indre by, rett nord for sentrum. I dag brukes betegnelsen om bebyggelsen mellom Fredensborgveien (begge sider, inkludert Damstredet) og Akerselva og mellom Kristparken og Møllerveien. Området består dels av klassiske leiegårder fra rundt 1900, dels av nyere leilighetsbygg og en god del eldre småhus i tre, tegl eller bindingsverk. Strøket ligger i bydelene St. Hanshaugen og Grünerløkka.

I dag ser man bredere fortau, brosteinslagte parkeringslommer og beplanting. Dette er en del av Oslos oppgradering av nærområdet. Gatetunet Deichmansgate er nå ferdigstilt fra Kristparken og frem til Rosteds gate. Det er flere kommunale elbilplasser med ladestasjoner i området. Alt dette er med på å gjøre Fredensborg til en ny "perle" i sentrum.

På Fredensborg finner du koselige nærbutikker, lokale kafeer, populære restauranter som f.eks. Pjoltergeist, Bon Lio, Chez Colin og Klosteret. Arno Caffè Bruschetteria Italiana er siste tilskudd i nabolaget. Veien til konserter og et yrende uteliv er ikke lang. Du bruker kun 3-5 minutter til Rockefeller, Sentrum scene, Internasjonalen, Mono, Blå og Revolver som alle byr på musikalske opplevelser. På veien stikker du innom Illegal Burger og nyter byens beste burger grillet over argentinsk kull. I umiddelbar nærhet finnes også det spennende Vulkan-området med bl.a. Bar Vulkan og Mathallen.

Nærmeste matbutikk finner du rett over veien (50 meter), en Rema 1000. Offentlig kommunikasjon finner du både i Ullevålsveien og Maridalsveien (buss), og du bruker ikke mange minutter ned til T-banen på Stortinget og Karl Johans gate. Ellers tar du sykkelen eller tusler til det meste i sentrum.

Matrikkel

Gnr. 208 bnr. 235 snr. 13 orgnr. 989653431 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.