Frederik Stangs gate 46B

Frederik Stangs gate 46B

Prisantydning 11.250.000,-
Omkostninger 311.442,-
Totalpris 11.608.132,-
P-rom 107m2
Byggeår 1925
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.762,-
 • Fellesformue
  50.236,-
 • Fellesgjeld
  46.690,-
 • Ligningsverdi
  1.721.515,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Visninger avlyst - boligen er solgt med bud direkte til selger.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktivt beliggenhet i frodige omgivelser i hjertet av Frogner.
Et veletablert strøk bestående av ærverdige bygårder i vakre omgivelser. Her bor du skjermet til i stille omgivelser, i tillegg til at du har alt du måtte trenge og ønske rett utenfor døren.
Leiligheten har en nær beliggenhet til Solli Plass og Bygdøy allé med alt det har å tilby av byens fasiliteter. Her finner man et godt utvalg av restauranter, servicetilbud og forretninger. Det er også kort avstand til Briskeby, Majorstuen, Vika, Karl Johans gate og Nationaltheatret.
Med Frognerparken og Slottsparken som nære naboer har man flotte grøntområder og parkanlegg i umiddelbar nærhet. Ønsker man seg en tur langs sjøen, er Aker Brygge, Tjuvholmen, Frognerkilen og videre ut til Bygdøy et hyggelig alternativ.
Dagligvarehandelen kan gjøres på Extra Gimle rett rundt hjørnet, søndagsåpne Bunnpris eller Coop Mega i Frogner Atrium med ferskvaredisk og godt utvalg.
Nærhet til alt av offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flytog. Nærmeste buss- og trikkestopp ligger ved Frogner kirke og og Elisenberg. Med bil fra Frogner tar det ca. 3 min til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.
Det er flere moderne treningssentre i nærområdet. I tillegg er det kort vei til strandpromenaden som byr på fine tur- og treningsmuligheter.
Leiligheten har med andre ord en meget sentral og sentrumsnær beliggenhet med alt man måtte ønsker seg innen gangavstand.
Frederik Stangs gate ble oppkalt i 1891 etter statsminister Frederik Stang (1808-84), som også var ordfører i Oslo i 1861. Stang hadde selv eiet eiendom i Frederiksgate, som lå på tomten der Røde Kors Klinikk senere ble liggende.
Området består av kvartalsbebyggelse hovedsaklig fra begynnelsen av 1900-tallet.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie, i tillegg jobber hun som co-megler sammen med Marit Tukjær Lie.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin sitter som styremedlem i Oslo og Akershus Eiendomsmeglerforening.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.