Fredheimveien 10 C

Fredheimveien 10 C

Prisantydning 6.950.000,-
Omkostninger 49.042,-
Totalpris 6.999.042,-
P-rom 114m2
Byggeår 2020
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon

Visningstider

  • Søndag 7. juni
    Kl. 14.00 – 14.30

Meld deg på visning her

Henrik A. Berg

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henrik A. Berg

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1267m2
  • Bruksareal
    148m2

Kort om eiendommen

Nytt rålekkert rekkehus med dobbelgarasje, balkong, peis og fin hage

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv beliggenhet i veletablert og barnevennlig boligområde i hjertet av Høybråten. Boligen ligger tilbaketrukket fra vei og samtidig er det kort vei til alle nødvendige fasiliteter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Høybråten og Joker eller Rema 1000 på Ellingsrud. I tillegg er det kort vei til Furuset senter med bl.a. matbutikk, europris, klesbutikker, apotek, legesenter, bakeri, pizza- og grillrestaurant, bibliotek og treningssenter. Det er også flere større kjøpesentre kun en kort kjøretur unna som Metro og Triaden på Lørenskog, Alna, Stovner og Tveita senter, samt kort vei til Oslo sentrum med alt et rikt byliv for øvrig kan tilby.

Området har god offentlig kommunikasjon med både buss, tog og t-bane i gangavstand. Det er ca. 10 minutters gange til Høybråten togstasjon med lokaltog mellom Asker og Lillestrøm. Reisetid til både Oslo sentrum og Lillestrøm er ca. 15 minutter. Nærmeste bussholdeplass ligger rett bortenfor sameiet, i Bikuben, med buss nr. 64 A som kjører til Furuset og Stovner t-bane. Bussen har to avganger i timen på morgenen og ettermiddagen og timesruter utover dette. Nærmeste t-bane er på Furuset senter. T-banen har åtte avganger i timen og reisetid til sentrum er ca. 20 minutter. I tillegg har man bussholdeplass i Karihaugveien, ca. 10 minutters gange fra boligen, med buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstua, samt buss nr. 100 og 110 mellom Oslo Bussterminal og Skedsmokorset/Lillestrøm. I tillegg går det nattbuss til bussholdeplass i Karihaugveien og flybuss og ekspressbusser fra holdeplass ved E6.

Området fremstår som ideelt for barnefamilier. Det er kun få minutters gange via boligområdet til populære Høybråten barneskole og ca. 15 minutters gange til Stasjonsfjellet ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærheten som bl.a. Øvre Høybråten og Starveien barnehage.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.