Fredriksborgveien 35 F

Fredriksborgveien 35 F

Prisantydning 10.900.000,-
Omkostninger 270.222,-
Totalpris 11.170.222,-
P-rom 123m2
Byggeår 1995
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.666,-
  • Ligningsverdi
    1.839.087,-
  • Energimerke
    E – rød

Kort om eiendommen

BYGDØY - Romslig og velholdt endeleilighet i firemannsbolig med vestvendt terrasse og hage - garasje - rolig og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Sentral og rolig beliggenhet på Bygdøy, med gode solforhold og kort vei til butikk, offentlig kommunikasjon, Bygdøhus, og friområde med badestrender og flotte turområder. Meget bra beliggenhet.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkludert i felleskostnadene.
Fellekostnader kr. 2 666 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 3 321,- pr år (2016).

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Gjennomgående og romslig endeleilighet i frittstående firemannsbolig beliggende i 1. etasje. Primærrom utgjør 123 m² som omfattes av entré, hall i åpen løsning mot stue, stue med utgang til vestvendt terrasse og hage, spisestue, kjøkken, to soverom, omkledningsrom/walk-in garderobe med adkomst til hovedsoverommet, bad/wc i tilknytning til garderobe/hovedsoverommet, dusjbad/wc og separat vaskerom.

Eier disponerer også garasjeplass og parkeringsplass, samt bod (4 m²) i tilknytning til garasjeplassen.

Standard

Velholdt leilighet i sameie med 4 seksjoner. Boligen bærer preg av forsiktig bruk med gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Det er nylig utført standardheving av innvendige overflater og montert en del nytt utstyr i regi av nåværende eier. Planløsningen er også endret noe fra originalt ved at veggskiller er stedvis fjernet som gjør at oppholdsrommene fremstår som mer åpne og luftige. Hovedsoverommet er praktisk tilknyttet walk-in garderobe og eget bad.

Meglere

Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer
Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer