FROGNERVEIEN 64

FROGNERVEIEN 64

Prisantydning 5.450.000,-
Omkostninger 139.822,-
Totalpris 5.589.822,-
P-rom 73m2
Byggeår 1936
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Halvor Høst Heyerdahl

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Halvor Høst Heyerdahl

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.587,-
 • Fellesformue
  26.380,-
 • Ligningsverdi
  1.468.439,-
 • Energimerke
  E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER - 5. etg med usjenert balkong (ingen balkong over), heis, peis, 2 soverom. Frognerparken som nærmeste nabo.

Høydepunkter

Øverste etasje (5. etasje)
Gjennomgående og lysrik leilighet
Heis
Åpen lun peis
Balkong er vendt ut mot stille stikkvei, øverste del av Erling Skjalgssons gate.
2 soverom
Utsikt utover Vigelandsparken

Beliggenhet

Optimal beliggenhet på Frogner med utsikt til Frognerparken og er rett ved trikkeholdeplassen på Frogner Plass. Rundt hjørnet ved Thomas Heftyesgate og Frognerveien er det matvarebutikk, samt et vell av kjente restauranter, butikker for mat og klær, grønnsaksbutikker i Elisenbergveien og Thomas Heftyes gate, samt handlegatene på Majorstuen, ellers butikkgatene Frognerveien, Skovveien, Karenlysts Allé og andre i kort gangavstand. Ellers er det kunstmuseer som bl a Vigelandsmuseet og Albin Atelier. Hyggelige kafeer finnes også i gangavstand. Vigelandsmuseet med sin fantastiske utstilling om og av Gustav Vigeland med sine statuer, ambassader (residensboliger), turveier fra Madsrud langs Frognerbekken som ender opp i Skøyenområdet. Kort gangavtand til Oslo Sentrum.

Det er fredelig her med god kommunal infrastruktur med kort vei til alt som byen kan by på.

Litt historie - hentet fra Wikipedia:
Frognerparken inneholder en stor rosesamling på 14 000 roser fordelt på 150 ulike arter. Rosene i Frognerparken skjøttes etter biologiske prinsipper.

I dag finnes det ca. 3 000 trær i Frognerparken. Noen av dem er mer enn 250 år gamle, med en stammeomkrets på opptil 5,5 meter. Blant parktrærne er det mange eksotiske innslag, som magnolia, mammuttrær, gingko og valnøtt.

Frognerparken forvaltes av Friluftsetaten, Oslo kommune. Den frivillige organisasjonen Frognerparkens Venner ble stiftet i 1971 for å motarbeide kommunens planer om en motorvei gjennom parken.

Megler

Portrettbilde av Halvor Høst Heyerdahl

Halvor Høst Heyerdahl

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Halvor Høst på e-post
halvor@sem-johnsen.no

Kontakt Halvor Høst på telefon
91 87 70 70

Halvor Høst Heyerdahl har arbeidet med eiendomsmegling siden 1994, og har hatt sin egen portefølje siden da. I det vesentligste har han arbeidet med boligsalg, men også med landsteder langs Sørlandskysten og hytter på fjellet. Boligsalgene hans har for det meste dreid seg om Oslo Vest, men har også forestått mange salg i andre bydeler i Oslo. Heyerdahl har stor arbeidskapasitet og er svært dedikert i sitt arbeid.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.