FRØYAS GATE 5 (B)

FRØYAS GATE 5 (B)

Prisantydning 18.800.000,-
Omkostninger 462.300,-
Totalpris 19.262.300,-
P-rom 214m2
Byggeår 1917
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    5.130,-
  • Ligningsverdi
    3.252.341,-
  • Energimerke
    G – gul

Kort om eiendommen

SKARPSNO - Del av praktfullt townhouse med kun 3 seksjoner - Utearealer med flotte sol- og utsiktsforhold - Felles hage - Garasje og p-plass.

Høydepunkter

- Sjeldent god beliggenhet på Skarpsno i rolig blindvei. Barnevennlig og samtidig sentralt.
- Del av praktfullt townhouse med kun 3 seksjoner.
- Solrike utearealer med 2 balkonger og terrasse.
- Flott utsikt over Frognerkilen, Bygdøy og Oscarshall.
- Parkmessig fellesarealer med solrik hage og markterrasse.
- Egen, romslig garasje og biloppstillingsplass.
- God takhøyde og luftig planløsning med 2 store stuer.
- Store vindusflater og godt lysinnslipp.
- Generell god standard som harmonerer godt med originale detaljer.
- Påkostet i 2010 med blant annet oppgradering av bad og nytt kjøkken fra Kvänum.
- Peis i entré/hall og nyere peis i stue (2010).
- 2 baderom, samt separat wc og praktisk vaskerom.
- 4 soverom.
- Godt vedlikeholdt bygg og veldrevet sameie med god økonomi.

Beliggenhet

Glimrende beliggende på Skarpsno i veletablert ambassadestrøk. Frøyas gate er en rolig blindvei som gjør beliggenheten svært barnevennlig og samtidig perfekt for den aktive bruker av alle fasiliteter i en storby med et godt utvalg av spesialforretninger, butikker, caféer og restauranter i nærheten. Det gamle togsporet som går rett ved eiendommen har ikke lenger ordinær rutetrafikk, og medfører ikke sjananse.

Mer om eiendommen

Kort gangavstand til Skøyen, Solli plass og Sentrum, samt turstier langs Frognerkilen som fører ned til Aker Brygge eller ut til Bygdøy med badestrender, tur- og sykkelstier.

Godt tilbud av kollektiv transport med trikk i Drammensveien, buss i Bygdøy Allé, samt kort vei til både Skøyen stasjon og Nationaltheatret med t-bane og flytog.

Innhold

Del av praktfullt townhouse med kun 3 seksjoner. Boligen er på 214 m² (P-rom) fordelt over 3 plan som omfattes av:

1. etasje (15 m²): Eget inngangsparti med romslig entré/hall og peis.

2. etasje (124 m²): Hall med adkomst til terrasse på 10 m², luftig hjørnestue med adkomst til balkong med flott utsikt, samt hyggelig kjøkken med spiseplass. For øvrig hovedsoverom med eget tilliggende baderom og adkomst til balkong.

Gårsdsplass.
Hage mot uteplass.

Gjesterom/omkledningsrom med adkomst til bod, gang og separat wc tilknyttet praktisk vaskerom.

Loft (75 m²): Loftgang/kontor, romslig loftstue, flislagt baderom og 2 soverom.

Boligen inneholder også innvendig bod i både 2. etasje og loftetasjen. For øvrig gode oppbevaringsmuligheter i egen garasje på 22 m².

Standard

Boligen har kvaliteter som luftig planløsning, originale vinduer, god takhøyde og solrike utearealer med flott utsikt over Frognerkilen, Bygdøy og Oscarshall. Boligen holder en generell god standard på overflater innredning og utstyr. Flere originale detaljer er bevart, noe som harmonerer godt med nyere oppgraderinger i 2010.

Lys og luftig stue med peis, store vindusflater og adkomst til solrik balkong med flott utsikt.

I tillegg har også etasjen romslig terrasse med adkomst fra hall og balkong med adkomst fra hovedsoverom.

Pent kjøkken med hyggelig spiseplass. Lys Innredning fra Kvånum (2010) med benkeplate i sten med glassplate over. Godt utnyttet innredning og originale skap gir bra med oppbevaringsplass. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og benkekjøleskap.

Boligen har totalt 2 flislagte baderom, separat wc og praktisk vaskerom. Hovedbadet ligger i forbindelse med hovedsoverom og ble oppradert i 2010 med ny konstruksjon i betong, membran, PVC sluk og fliser. Utstyrt med hjørnedusj, wc, håndkletørker og dobbel servantseksjon med skuffer for oppbevaring. Etasjen har også separat toalettrom med wc og servant, tilknyttet praktisk vaskerom med utslagskum, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Resterende baderom på loftet som betjener etasjens 2 soverom. Utstyrt med dusj i innmurt badekar, wc, håndkletørker og søyleservant. Badet har konstruksjon i betong, membran og fliser. Det er ikke registrert tilstandssvekkelser, dog er tetthetsfunksjonen i sluttfasen av forventet levetid.

Innvendig gulv består av nyere eikeparkett, malt eik og malte tregulv.

Privat inngangsparti.
Uteplass.

Fliser på våtrom. Resterende overflater av malt panel/flater, samt noe tapet og teglstein.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Klassisk og representativ murvilla fra 1917, oppført over 2 etasjer samt underetasje og innredet loft. Grunnmur i betong og yttervegger i teglstein, sist pusset og malt i 2015. Flere solrike utearealer i 2. etasje med 2 balkonger og romslig terrasse - samtlige oppgradert med nye membraner i 2015. Tretak takkonstruksjon tekket med skifer. I hovedsak originale vinduer og enkelte vinduer fra 2014.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen henvises det til utferdiget tilstandsrapport som følger vedlagt.

Entré/hall.
Hall med adkomst til solrik terrasse.

Bebyggelse

Representativt og meget populært boligområde hovedsakelig bestående av frittliggende boliggårder og villa/ambassadebebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 748 kvm.
Parkmessig opparbeidet fellesarealer med gressplen, busker og trær. Stor felles markterrasse på terreng og pen hage med felles redskapsbod. Romslig gårdsplass/parkeringsareal belagt med tromlete belegningsstein. Granitt trapp til garasjen fra inngangsparti.

Parkering

Egen romslig garasje på 22 m² med gode oppbevaringsmuligheter i tillegg til biloppstillingsplass på gårdsplassen.

Adkomst

Adkomst fra Føyas gate via eget inngangsparti. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Peis i hall (1. etasje) og nyere peis stue (2. etasje). Radiatorvarme fra felles fyranlegg. For øvrig vannbåren varme på begge baderom, vaskerom og separat wc.

Sameiet

Boligen er en del av Eierseksjonssameiet Frøyas gate 5. Sameiet er består kun av 3 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Terrasse på 10 m².
Luftig stue med peis.
Store vindusflater og adkomst til balkong.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Eiendommen sokner til Ruseløkka skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Balkong.
Separat wc i forbindelse med vaskerom.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Kr. 0,-. Sameiet er veldrevet med god økonomi og har ingen lån.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer