FRØYTUNVEIEN 3A

FRØYTUNVEIEN 3A

Prisantydning 4.300.000,-
Omkostninger 119.042,-
Totalpris 4.419.042,-
P-rom 41m2
Byggeår 2015
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.020,-
  • Ligningsverdi
    948.601,-

Kort om eiendommen

Lekker 2-roms i 1. etg. fra 2015 - Solrik, usjenert uteplass inn mot rolig atrium - God standard - Garasje - Takterrasse

Høydepunkter

- God standard
- Vannbåren gulvvarme
- Heis
- Garasje
- Usjenert, overbygget terrasse på ca. 14 kvm
- Leiligheten ligger vendt inn mot et rolig atrium
- Felles takterrasse
- Innvendig bod + kjellerbod
- Hyggelig og veldrevet sameiet med pent opparbeidet fellesareal
- Varmekabler atriet
- Flytt rett inn!

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende i Bekkestua sentrum med umiddelbar nærhet til et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud som lege, tannlege, eldresenter, post, bank, vinmonopol og hyggelige spisesteder. Meget god offentlig kommunikasjon fra Bekkestua stasjon (taxi, buss, flybuss og T-bane). Gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området. Boligen ligger flott til i skjermede og stille omgivelser.

Innen 10- 15 minutter med bil/buss når du både skogen, alpinbakker og sjøen. Kort biltur til Bærumsmarka. Fossum idrettsanlegg ligger kun 10 minutter unna med bil, her finnes hoppbakke, fotballbaner, skiskytterarena m.m. Et godt utgangspunkt for turer inn i marka, på vinterstid er det flotte turløyper inn til betjente hytter og på sommerstid er det flotte tur- og sykkelmuligheter. Nadderudhallen ligger like ved med svømme- og idrettshall. Fine strender på Kalvøya, Snarøya og ved Henie Onstad-senteret på Høvik. Alt innenfor ca. 15 minutters biltur.

Leiligheten ligger i Bekkestua sentrum som har fått et betydelig løft i senere år. I 2014 åpnet nye Bekkestua senter. Her finner du bl.a. stor Meny-butikk, apotek, Sats/Elixia, flere spisesteder, blomsterbutikk, Jernia, KID og Godt brød. Rett på andre siden av veien har du Vinmonopolet. Bekkestua har et godt utvalg av servicetilbud som bl.a. legesenter, tannlege, skredder, renseri, post i butikk, eldresenter, flere bakeri og caféer m.m.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.