FURULUNDTOPPEN 13

FURULUNDTOPPEN 13

Prisantydning 4.750.000,-
Omkostninger 138.222,-
Totalpris 4.888.222,-
P-rom 56m2
Byggeår 1986
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.592,-
 • Fellesformue
  4.838,-
 • Ligningsverdi
  1.140.032,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Lekker 2-roms toppleil. m/flott utsikt & vestvendt terr. - renovert 2016/17 - peis - garasje - kort vei til off. komm.

Beliggenhet

Leiligheten ligger på Furulund i Ullern bydel i et veletablert og rolig boligstrøk med terrasseblokker, villaer og annen småhusbebyggelse. Blokken har en fin beliggenhet høyt i terrenget, innverst i blindvei med bilfrie fellesarealer. Leiligheten er vendt mot vest med flott utsikt og gode solforhold fra terrassen.

Flotte turområder både langs Lysakerelven og opp mot Sørkedalen, rundt Ullerntoppen og nede ved Sollerudstranda, både sommer og vinter. For den aktive er det kort avstand til både idrettsplass, lysløype, fotballbane, skiløyper, tennisanlegg, treningssenter m.m.

Flere forretninger og servicefunksjoner innen kort avstand fra leiligheten. Kun få minutters gange til nærmeste nærbutikk som du finner ved Furulund trikkeholdeplass (Matkroken), mens CC Vest på Lilleaker er nærmeste shoppingsenter med et rikt utvalg av butikker og servicefunksjoner. Offentlig kommunikasjon ligger like i nærheten med bussforbindelser i Ullernchausséen og trikkeholdeplass på Furulund (Vækerøveien). Barnehager og skoler for alle trinn ligger også i nærområdet.

Matrikkel

Gnr.10 Bnr.157 Snr.6 Orgnr.884029562 i Oslo kommune

Adresse

FURULUNDTOPPEN 13
0282 Oslo
2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
131 250,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer