Fyrstikkalleen 17, 303 NY

Fyrstikkalleen 17, 303 NY

Prisantydning 5.980.000,-
Omkostninger 175.754,-
Totalpris 6.155.754,-
P-rom 69.5m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

Unik 4-roms fabrikkleilighet med 3,2m takhøyde, god standard, vinterhage og vannbåren gulvvarme. Innflytting 12. august!

Høydepunkter

Velkommen til et unikt rehabiliteringsprosjekt i Fyrstikkalleen 17! Meget tiltalende 4-roms selveierleilighet i 3. etasje med god standard. Fra stuen er det adkomst til sydvendt vinterhage på 9,5 kvm med stor bruksanvendelse. "Utefølelsen" bevares med store vinduer som kan åpnes for å slippe solen inn. Leiligheten blir gjennomgående med fokus på god standard og høy bokvalitet i alle rom, hvor takhøyden blir i det vesentligste over 3,2m. Det medfølger sportsbod og bygget har trappefri adkomst via heis til innglasset svalgang. Fyrstikkalleen 17 er et unikt prosjekt hvor eksisterende bygg vil bli renovert og påbygget, hvilket gir boligene et særpreg hvor man kombinerer kulturminne og sjarme med modernisme. Varslet overtagelse 12. august 2019.

Innvendig får leiligheten en luftig og god romfølelse med gode lysforhold fra store vindusflater, samt vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom som gir en lun atmosfære og en mer effektiv planløsning. Stuen blir romslig med flere møbleringsalternativer til sofamøblement og spisebord. Det blir åpen løsning mot flott kjøkken levert av anerkjent leverandør med hvite glatte fronter. Kjøkkenet blir designet i hestesko-form med god benke- og lagringsplass, samtidig som det skaper en sosial arena mot stuedelen. Videre får leiligheten et delikat dusjbad med grå gulvfliser og hvite veggfliser, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Mer om eiendommen

Hovedsoverommet får plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. De to andre soverommene vil egne seg godt som barnerom, gjesteværelse, kontor, o.l. Alle soverommene får levert garderobeskap på henholdsvis 2m på hovedsoverom og 1m på de to andre soverommene. Forøvrig får leiligheten innvendig bod og det vil det bli plass til garderobeinnredning i entré/gang.

Verdt å merke seg:
- Unik 4-roms selveier i 3. etasje.
- Eksisterende teglstensgård renoveres og påbygges.
- Vinterhage på 9,5 kvm.
- Takhøyden blir i det vesentligste over 3,2m.
- Heis til leilighetsplan/innglasset svalgang.
- Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom.
- Balansert ventilasjon.
- Gode lysforhold fra store vindusflater.
- Romslig stue med plass til spisebord og sofahjørne.
- Moderne kjøkken leveres av anerkjent leverandør.

Etasjeplan.
Fra stuen er det adkomst til vinterhage på 9,5 kvm med stor bruksanvendelse. "Utefølelsen" bevares med store vinduer som kan åpnes for å slippe solen inn. (kun ment som illustrasjon)

- Delikat flislagt bad.
- Hovedsoverom og 2 barnerom/gjesteværelser med garderobeinnredning.
- Innvendig bod på 3,5 kvm.
- Medfølgende sportsbod på 5 kvm i kjeller.
- Sentral beliggenhet med nærhet til servicefasiliter og offentlig kommunikasjon.
- Gangavstand til store grønt- og friområder.
- Overtagelse varslet 12. august 2019.

Beliggenhet

Bo midt i byen i den nyopprustede bydelen på Ensjø! Leiligheten får en meget sentral og attraktiv beliggenhet i et flott boligområde med Hasle, Lille Tøyen Hageby og Kampen som nærmeste naboer.

Ensjø er under utvikling og har nå begynt å ta form med flere nyoppførte boliger, og det vil komme mangfoldige butikker, treningssentre, kafeer og restauranter som nye beboere vil ha glede av.

Man kan på få minutter spasere til Hasle Torg der man finner blant annet Vinmonopolet og flere andre butikker, eller til de mange serveringsstedene på Kampen og Tøyen Torg. Botanisk Hage og Tøyenbadet befinner seg også i nærheten.

Det er kun 500 meter til Helsfyr T- bane og 700 meter til Ensjø T- bane, som bruker kun 8 minutter til Stortinget. Det er forøvrig gode bussmuligheter like i nærheten. Fra FY17 kommer man inn i bykjernen på noen få minutter - også om man velger sykkelen.

Er du glad i parkliv, er dette rette nabolag for deg. Ensjø vil få hele fem grønne lunger, hvorav Tiedemannsparken med sine 21 mål blir størst. To parkdrag på tvers av bydelen legger til rette for en hyggelig tur enten på sykkel eller på beina. Man kan gå turer og spasere i grønne omgivelser helt fra Valle Hovin til Kampen. Fra Ensjø er det sykkelstier helt inn i Østmarka, og er man interessert i spenne på seg skiene under vinterstid, er det kort vei til milevis med skiløyper i Lillomarka/Nordmarka. Her finnes også idylliske badevann som kan nytes på varme sommerdager.

Nærområdet er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. Blant annet er det planlagt at det på Ensjø vil komme titusener av kvadratmeter med forretninger, restauranter, kaféer, treningssentre, gallerier, kino, teater, konserter og mye mer.

Plantegning.
Illustrasjon av vinterhage.

For mer informasjon om utviklingen av området Ensjø og Hovin anbefales det å ta en kikk på www.ensjobyen.no og www.ensjø3d.no.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet 303 i prosjektet Fyrstikkalleen på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 27.04.2017 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Fyrstikkalleen 17 Eiendom AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Utbygger har samtykket til salg av kontraktsposisjonen.

Leiligheten blir gjennomgående med fokus på god standard og høy bokvalitet i alle rom, hvor takhøyden blir i det vesentligste over 3,2m! (kun ment som illustrasjon av stue til annen leilighet)
Utomhusplan.

Adresse

Fyrstikkalleen 17, 303 NY
0661 Oslo
3. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

5 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
25 000,- (Transportgebyr)
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
149 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 980 000,-))
--------------------------------------------------------
175 754,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 155 754,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Areal

Primærrom: 69,50 kvm, Bruksareal: 73,50 kvm.

Arealet er oppgitt i henhold til bygningstegninger og arkitektens beregninger av areal. Arealberegningene er ikke kontrollert av megler.

Boligen har 3 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen ble oppført i 2019

Etasje

3. etasje

Beskrivelse av prosjektet

Fyrstikkalleen 17 vil totalt bestå av ca. 39 selveierleiligheter fordelt på 2- til 4-roms leiligheter over 4 etasjer. Leilighetene vil få gjennomgående god standard med lyse fargetoner, kvalitetskjøkken fra anerkjent leverandør og pent, flislagte baderom. Det blir lagt vekt på store, gode vinduflater som vil sikre godt med dagslys inn i leilighetene. Moderne detaljer som hvitpigmentert eikeparkett og vannbåren gulvvarme er med på å skape et godt bomiljø. Det er gode tilvalgsmuligheter hvor man får anledning til å sette sitt personlige preg på leiligheten gjennom utvalg av gode produkter, bl.a. kjøkken, bad, parkett og fliser. Tilvalg og endringer skjer i regi av leverandørene og valgmulighetene er tidsbegrenset i forhold til fremdrift i byggeprosjektet.

Innhold

P-rom: 69,5 kvm, bruksareal 73,5 kvm

3. Etasje: P-rom vil bestå av: Entré/gang, stue, kjøkken, bad/wc og 3 soverom.

S-rom: Innvendig bod på ca. 3,5 kvm.

Det medfølger 1 sportsbod i kjeller på 5 kvm.

Standard

Gulv: 14 millimeter 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett.
Vegger: Gips eller mur, sparklet og malt til full dekk. Farge: Brukket hvit (i alle oppholdsrom).
Himling: Eksisterende betongdekker vil helt eller delvis bli nedforet med gips som sparkles og males i brukket hvit farge. Takhøyden varierer mellom etasjene, fra 2,5-3,5m. Leiligheten får i det vesentligste takhøyde over 3,2m.

Kjøkken
Leiligheten får et flott kjøkken i "hestesko"-form med moderne innredning fra Norema eller annen anerkjent leverandør med hvite og glatte fronter. Kjøkkenet vil bli utstyrt med stålhåndtak, laminat benkeplate, hvite fliser over benk i 10x10-format, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri. Det leveres avtrekkshette over plass for platetopp. Det er også forberedt for installasjon av oppvaskmaskin med avstengingskran på blandebatteri og stikkontakt i oppvaskbenk. Innkassing av kanaler kan forekomme.

Kjøkken leveres forberedt for integrerte hvitevarer, med hel benkeplate uten hulltaking for platetopp, stekeovnsskuff/skap for innbygging av stekeovn, samt skrog og fronter til oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Baderom
Delikat baderom med grå gulvfliser i 15x15-format, hvite liggende veggfliser i 10x30-format, elektriske varmekabler og downlightsbelysning i himling. Badene blir utstyrt med nedfelt eller heldekkende servant med underskap fra anerkjent leverandør. Dusj med ettgreps blandebatteri og dusjskillevegg i glass. Lys ved speil. Veggmontert toalett. Det blir avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på hovedbadet.

Takhøyde
Leilighetene i 2. og 3. etasje får i det vesentligste takhøyde over 3,2m.

Ved downlights vil takhøyden bli redusert. Øvrige lokale nedforinger vil også forekomme.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i entre/gang, soverommene, stue og kjøkken, samt varmekabler eller - rør på bad.

Elektro
Sikringsskap med måler leveres. Alle stikkontakter er jordet med 400 volts anlegg. Uttaket i stikkontaktene er 230 V. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov, og etter NEK400:2014. Det leveres belysning i bod. På bad, evt. gjestebad og i entré leveres downlights i himling. Lyslist med downlights monteres under overskap på kjøkken.

Downlightsbelysning monteres i våtrom og i nedfelt himling i entre.

Ventilasjon
Avtrekk iht. myndighetenes krav. Ventilasjonsvifte på kjøkken eller bod for styring av balansert ventilasjonsanlegg med avtrekk fra bad og tilførsel til stue og soverom gjennom kanaler i tak.

Se leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Faste løpende kostnader

Estimert til kr. 2 980,-
Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr 35,- til kr 40,- per kvm BRA/mnd. til dekning for blant annet a konto oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, drift/service/vedlikehold av fellesarealer, forretningsførsel, revisjon mm. Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet.

Budsjett vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og fellesutgifter fremlegges til orientering og gjennomgang i forbindelse med konstituerende sameiemøte.

Forretningsfører vil i forbindelse med overtagelsen innkalle 3 måneders fellesutgift som likviditetstilskudd til sameiet.

Oslo kommune har eiendomsskatt. Kjøper må påregne å betale eiendomsskatt for seksjonen.

Byggemåte

Fyrstikkalléen 17 er i vedtatt detaljregulering angitt som Hensynssone Kulturmiljø H570. Dette medfører at prosjektet må tilpasses eller dispenseres fra TEK10. Blant annet gjelder dette:
- Svalganger mot nord vil bli innglasset. Arealene vil ha mekanisk ventilasjon for å tilfredsstille at oppholdsrom skal vende mot det fri.
- Teglfasader som vender direkte mot leilighet (hovedsaklig fasade mot vest og øst) kan ikke oppfylle krav til isolasjon slik det er angitt i TEK 10. Endelig isolasjonkrav vil bli avklart med Byantikvar for også å ivareta bevaring av fasaden.

Dekker er i eksisterende plass-støpt betong. Fasader er eksisterende tegl som vaskes og utbedres/heles til et moderne utrykk innenfor de rammer som kan godkjennes av byantikvaren. Betong eller gips i boligenes skillevegger. Innvendige lettvegger i boligene består av bindingsverk bekledd med malte gipsplater. Det vil bli boligsprinkling i bygget.

Tomt

Eiet tomt i dag ca. 3.300 kvm. Det kan bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Sameiet

FY17 vil bli organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven. Utbygger forbeholder seg retten til å organisere FY17 som ett eller flere sameier. Utbygger forbeholder seg videre retten til å organisere og fordele parkering, sykkelparkering og sportsboder på den måten som for selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon.

Kjøper må være kjent med og akseptere at garasjeanlegget hvor det kan kjøpes biloppstillingsplass (begrenset antall plasser) ligger under naboprosjektet Grenselunden, med de bestemmelser og samarbeid det måtte medføre.

Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.

De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens § 25, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet.

Garanti

Kjøper overtar selgers kontrakt med utbygger og trer inn i selgers rolle med de rettigheter og forpliktelser kontrakten tilsier. Det forutsettes at utbygger godkjenner at kjøpekontrakten og alle vedlegg transporteres fra selger til kjøper. Utbygger er i henhold til bustadoppføringslova pliktig til å stille garanti på 3 % av førstegangs kjøpesum i byggeperioden og 5 % av førstegangs kjøpesum i 5 år etter overlevering.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:
5 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
25 000,- (Transportgebyr)
149 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 980 000,-))
--------------------------------------------------------
175 754,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 155 754,- (Totalpris inkl. omkostninger)

10% forskudd av opprinnelig kjøpesum (5 250 000,-) 525 000,- + transportgebyr på kr. 25 000,- innbetales i forbindelse med kontraktsinngåelse.
Resterende av kjøpesum + omkostninger kr. 5 605 754,- innbetales 1 uke før overtakelse:

Kjøper 1 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakten samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger og megler Sem & Johnsen Prosjektmegling AS, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av selger. Resterende innbetaling / kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.

Påløpte renter tilfaller kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøper 1 skal etter overdragelsen av Kjøpekontrakten være fri en hver forpliktelse overfor Utbygger i henhold til Kjøpekontrakten, og bærer således intet ansvar overfor Utbygger i forhold til Kjøpers oppfyllelse av sine plikter etter Kjøpekontrakten.

Videre har selger/kjøper 1 av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra utbyggers side. Kjøper 2 har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

1968/3772-1/105 Best. om adkomstrett
15.03.1968
Bestemmelse om garasje/parkering
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/3773-1/105 Best. om adkomstrett
15.03.1968
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/25521-1/105 Best. om adkomstrett
08.05.2000
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:185
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/512748-1/200 Pantedokument
23.06.2014
BELØP: NOK 225.000.000
Panthaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/253556-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
22.03.2017
Veket for:
Beløp: NOK 208.000.000
Panthaver:NORDEA BANK ABP FILIAL I NORGE
Org.nr: 920058817

2014/512748-2/200 Urådighet
23.06.2014
Rettighetshaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/253556-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
22.03.2017
Veket for:
Beløp: NOK 208.000.000
Rettighetshaver:NORDEA BANK ABP FILIAL I NORGE
Org.nr: 920058817

2017/252680-1/200 Pantedokument
22.03.2017
BELØP: NOK 208.000.000
Panthaver:NORDEA BANK ABP FILIAL I NORGE
Org.nr: 920058817

2017/1263838-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
13.11.2017 21:00
veket for: PANTEDOKUMENT 2012/950197-1/200

2017/1279950-7/200 Bruksrett
16.11.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Gjensidig bruksrett for reparasjon og vedlikehold
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/799194-1/200 Bruksrett
25.05.2018 21:00
Gjensidig bruksrett til uteareal
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/799194-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
25.05.2018 21:00
Gjensidig adkomstrett over gangveier på eiendommene
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/799194-3/200 Bruksrett
25.05.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:219 Snr:1 til Snr: 150
Bruksrett til inntil 86 plasser til sykkelparkering

2018/799194-4/200 Erklæring/avtale
25.05.2018 21:00
Bestemmelse om felles drift og vedlikehold av uteareal
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/799194-5/200 Erklæring/avtale
25.05.2018 21:00
Bestemmelse om gjensidig rett og plassering av infiltrasjonsmagasin/fordrøyningsmagasin
Bestemmelse om felles ansvarlig drift og vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/799194-6/200 Bestemmelse om adkomstrett
25.05.2018 21:00
Bestemmelse om adkomstrett til felles garasjeanlegg på gnr. 130 bnr. 224
Bestemmelse om felles ansvarlig drift og vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/996801-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
06.07.2018 21:00
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Stedsvarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Transport og ferdsel
Byggeforbud og beplantning

Tinglyste rettigheter:

Rettigheter på 0301-130/104/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett
2017/48016-1/200 Bestemmelse om veg
16.01.2017
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:139
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:219
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-130/224, 0301-130/225, 0301-130/219/0/1-150
Rettigheter i eiendomsrett
2017/52248-1/200 Bestemmelse om veg
17.01.2017
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:139
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-130/224, 0301-130/225, 0301-130/219/0/1-150
Rettigheter i eiendomsrett
2017/52248-3/200 Erklæring/avtale
17.01.2017
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:139
Rett til parkering, boder og teknisk rom i underjordisk parkeringsanlegg.
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-130/224
Rettigheter i eiendomsrett
2017/1279950-1/200 Bruksrett
16.11.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:139
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:219
Fellesareal
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-130/224
Rettigheter i eiendomsrett
2017/1279950-2/200 Bestemmelse om parkering
16.11.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:139
Bruksrett til 21 plasser til biloppstilling
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-130/224
Rettigheter i eiendomsrett
2017/1279950-4/200 Bruksrett
16.11.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:139
Rett til 76 plasser til sykkelparkering
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-130/219/0/1-150
Rettigheter i eiendomsrett
2017/1279950-8/200 Bestemmelse om kloakkledning
16.11.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:139
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:224
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-130/219/0/1-150
Rettigheter i eiendomsrett
2017/1279950-9/200 Bestemmelse om vannledning
16.11.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:139
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:224
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen
De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Eier

Prerna Malhotra

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Overtagelse

Overtagelse er varslet 12. august 2019. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtagelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn måneden selger meddelte som siste frist.

Evt. mulighet for utleie

Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon og kan leie den ut til boligformål. Dersom eiendommen ikke er seksjonert pr. tidspunkt for overtagelse, gjøres evt. kjøper/utleier oppmerksom på Eierseksjonslovens kapittel III som regulerer evt. leietakers rett til kjøp.

Ferdigattest/brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Regulering

Midl. reg.best. S-2864 (industri). Det er fremmet reguleringsforslag, sak 201311451, med formål bolig og undervisning.

Tilstøtende eiendommer er regulert til boligformål, kontor, industri, forretning og offentlig formål (barnehage og skole). Reguleringsplan og bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området.

Eiendommen er oppført på Byantikvarens "gule liste" som verneverdig. Dette innbeærer at Byantikvaren gir en rådgivende uttalelse for byggesaker som berører eiendommen, hovedsakelig for endringer av fasade og tak.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler