GABELS GATE 27 B

GABELS GATE 27 B

Prisantydning 6.400.000,-
Omkostninger 153.042,-
Totalpris 6.621.143,-
P-rom 92m2
Byggeår 1931
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.400,-
  • Fellesgjeld
    68.101,-
  • Energimerke
    F – gul

Kort om eiendommen

Innholdsrik 3(4)-roms endeleil. m/trappefri adkomst, felles hage og p-plass. Rehabiliteringsobjekt med stort potensiale.

Høydepunkter

-"Midt i smørøyet" og innerst i blindvei på beste Frogner.
- Endeplassering med store vinduer mot felles hage, frodig beplantet som skjermer for innsyn.
- Parkeringsplass rett utenfor på sameiets tomt. Elbil lader under planlegging.
- Rehabiliteringsobjekt med stort potensiale.
- Enkel og trappefri adkomst. Bakinngang med adkomst til medfølgende bod og parkeringsplass.
- Oppvarming med bergvarme (inkludert i fellesutgiftene).
- Veldrevet sameie og godt vedlikeholdt bygård med en rekke oppgraderinger i nyere tid.
- Det er under planlegging at deler av salgsinntektene skal finansiere deler av bl.a. opplegg for ladestasjoner, heis, nedbetaling av lån, reservefond og ytterligere oppgradering av fellesareal.

Beliggenhet

Meget etterspurt, veletablert og flott beliggenhet helt sentralt på Frogner i et sjarmerende boligkvartal. Leiligheten ligger innerst i en blindvei inn fra Gabels gate, kun et par 100 meter fra Gimle kino. Alle typer bymessige servicetilbud i umiddelbar gangavstand fra boligen. Et bredt utvalg av forretninger/ shopping, spesialforretninger, dagligvarer, restauranter og andre servicefunksjoner i Bygdøy Allé og på Frogner forøvrig. Bare minutters gange til Frognerveien, Vinmonopolet i Elisenbergveien, flere hyggelige kaffebarer samt pulserende Solli plass. Meget god tilbud av offentlig kommunikasjon i nærområdet. Bytrikk i Frognerveien, busser i Bygdøy Allé.

Buss nr. 30 og 31 har holdeplass ca. 150 meter fra leiligheten, og tar deg effektivt til Bygdøy eller Fornebu/ Snarøya. Trikk nr. 12 har holdeplass i Frognerveien og Lille Frogner Allé. Ellers gangavstand til Frognerparken, Aker Brygge/ Tjuvholmen, Skillebekk, Frognerkilen, sentrum/ Karl Johan og Uranienborg. Et rikt utvalg av gode restauranter og post, apotek, samt taxiholdeplass i nærområdet.

Megler

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har i over fem år arbeidet som co-megler for selskapets leder, Christoffer Askjer. Gjennom sin karriere har han så langt bistått i over 450 boligsalg hvorav 80% er brukte boliger i selskapets primærområder, mens de resterende 20% er prosjekterte boliger under oppføring.

Hans Christian arbeider nå med egen portefølje og har de siste årene hatt en spesielt god utvikling etter anbefalinger fra både kunder og kolleger. Han blir beskrevet som en meget hardtarbeidende og dedikert eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.