B1-207

Gamle Ringeriks vei 36 B

Prisantydning 4.600.000,-
Omkostninger 129.772,-
Totalpris 4.729.772,-
P-rom 46m2
Byggeår 2016
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.185,-
  • Ligningsverdi
    900.066,-

Kort om eiendommen

BEKKESTUA SENTRUM - Lekker, lys 2-roms hjørneleilighet i Bekkestua Syd II fra 2016 - Heis - Stor balkong på 24 kvm - Vannbåren gulvvarme

Høydepunkter

* NYOPPFØRT I 2016
* HJØRNELEILIGHET
* UTSIKT
* HEIS
* STOR BALKONG
* HØY STANDARD
* VANNBÅREN GULVVARME

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 3. etg. Bekkestua Syd II ligger sentralt midt i hjertet av trivelige Bekkestua sentrum. Rett utenfor døren finner du det meste av servicetilbud som kaféer, vinmonopol, flere matbutikker og ellers det meste en måtte trenge av servicetilbud. Bekkestua Senter ligger i 1. og 2. etg. av bygget og har et bredt utvalg av butikker.

Isfrie fortau om vinteren.

Det er god kommunikasjon til Oslo sentrum med bil eller offentlig transport. T-banestasjonen Bekkestua ligger på den andre siden av gaten og blåtrikken tar deg til sentrum på ca. 20 minutter. T-banelinjen på Bekkestua har linjer til Majorstuen/Oslo sentrum med overgang til alle øvrige linjer. Det går ekspressbusser med hyppige avganger i rushtiden til Oslo og Sandvika. Flybussen tar deg direkte fra Bekkestua til Gardermoen.

Friluftsaktiviteter er det mer enn nok av i nærheten. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, golfbane og treningssenter m.m.

Bærum, har natur som byr på en rekke turmuligheter både sommer som vinter. Fra Bekkestua er det kort vei til marka med fine turmuligheter fra Øverland gård og Grini. Høvik med sin fine strandlinje kan også by på trivelige turmuligheter.

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc. Kommunale avgifter er ikke beregnet.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer