Gamle Tanumvei 2 B

Gamle Tanumvei 2 B

Prisantydning 4.500.000,-
Omkostninger 29.872,-
Totalpris 4.529.872,-
P-rom 50m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  807m2
 • Bruksareal
  55m2
 • Bruttoareal
  62m2
 • Energimerke
  B – rød

Kort om eiendommen

Leilighet i nyoppført villa. Stort tilleggsareal, totalt 78 kvm gulvareal.

Høydepunkter

Leilighet/sekundærdel av villa med totalt 78 m² gulvareal.
Nyoppført i 2018 med god og moderne konstruksjon.
Innholdsrik løsning med god arealutnyttelse.
Høy standard på overflater, innredning og utstyr.
Store vindusflater.
Biloppstillingsplass på egen asfaltert gårdsplass.
Delikat baderom med stort badekar i tillegg til praktisk vaskerom.
Lekkert kjøkken fra Drømmekjøkkenet, komplett utstyrt med integrerte hvitevarer.

Beliggenhet

Boligen ligger i hyggelig og etablert villastrøk på Tanum, med kort vei til Tanum Barneskole (ca. 15 min gange) og Bjørnegård Ungdomsskole (2 min gange). Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss og lokaltog på Slependen (3 min gange) , samt kort vei til idrettsanlegget til Jardar (2 min gange).

Andre fasiliteter som storsenteret i Sandvika, turterreng på Kalvøya eller i Vestmarka ligger enkelt tilgjengelig fra boligen. Vestmarka er for øvrig godt kjent for sine fantastiske skiløyper.

Matrikkel

Gnr.51 Bnr.300 Snr.2 i Bærum kommune

Adresse

Gamle Tanumvei 2 B

Mer om eiendommen

1341 Slependen

Prisantydning inkludert omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
18 750,- (Dokumentavgift)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
--------------------------------------------------------
29 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 529 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater.
Kjøkken (ikke målbart areal på baksiden, innredet som stue).

Kommunale avgifter

Kr. pr

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 62 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt ihht takstmannens målinger og ikke kontrollert av megler.

Boligen har 2 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Tomannsbolig

Byggeår

Boligen ble oppført i 2018

Boligen er modernisert i ;modernisert.oppdrag¤

Etasje

. etasje

Energimerke

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Innhold

Boligen er på 50 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/gang, åpen stue/ kjøkken med store vindusflater og 1 soverom. Delikat baderom med stort badekar, samt praktisk vaskerom.

I tillegg til 50 m² P-rom inneholder etasjen 28 m² med ekstra gulvareal (takhøyde på ca. 1,88 meter). Arealet er ikke måleverdig/godkjent for varig opphold, men er i dag innredet som stue og soverom med walk-in garderobe.

For øvrig utvendig sportsbod på ca. 5 m².

Standard

Boligen er nyoppført i 2018 og holder en høy standard med gode materialer, samt smakfull innredning som bærer preg av profesjonell utførelse og gjennomtenkte løsninger.

Dusjnisje
Kjøkken med fin innredning fra Drømmekjøkkenet.

Entré med egen adkomst fra gårdsplassen som er adskilt fra inngangen til hoveddelen på motsatt side. Med egen adkomst og moderne konstruksjon (godt isolert med betong i etasjeskiller) kan boligen bebos uten stor sjenanse fra hoveddelen.

Åpen løsning med kjøkken og spiseplass. Her er det også god romfølelse med store vindusflater gra gulv til tak, samt kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet med elegant benkeplate i kompositt. Godt utnyttet hjørneløsning med takhøye skap som gir ekstra skap- og oppbevaringsplass. Utstyrt med hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Romslig og lekkert bad med delikate fliser. Gjennomført innredet hvor badekar er innmurt under stort speil som går helt ut til vegg og opp til himling. Også stort speil over servantseksjon med benkeplate i kompositt og skuffer for oppbevaring.

Rom tilliggende kjøkken, innredet som stue med ikke målbart areal.
Soverom (innerste delen ikke målbart areal)

Hjørnedusj med innfelte glassdører og vegghengt wc. For øvrig praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Arealet på primærrom utgjør 50 m². I tillegg har boligen 28 m² gulvareal med takhøyde på ca. 1.88 m (ikke målbart areal/ikke godkjent for varig opphold). Dette er pr. i dag innredet som hyggelig stuedel og soverom med walk-in garderobe.

Innvendig gulv består av 1- stavs hel-limt eikeparkett. Delikate fliser på baderom. Øvrige overflater av malte flater utstyrt med downlights i himling. Design innerdører av høy kvalitet med skjulte hengsler innvendig.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt henvises det til utarbeidet tilstandsrapport om følger vedlagt.

Byggemåte

Bygningen er oppført iht. TEK 10. I korte trekk innebærer byggemåten strenge krav til levestandard, konstruksjon, isolasjon
og ventilasjon. Det er installert vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning, noe som gir et lavere
energiforbruk og bedre bomiljø. Byggemåten i betong at boligen er godt isolert med hensyn til både lyd og temperatur. I tillegg er det lite vedlikehold som kreves.

Grunn og fundamenter består av støpt betongsåle på fast grunn/fjell. Yttervegger er også i betong, samt pusset og er oppført med montert belysning. Flak takkonstruksjon tekket med papp/folie. Store vindusflater i 3-lags isolerglass med karmer i aluminium.

Se utferdiget tilstandsrapport som følger vedlagt for ytterligere teknisk beskrivelse.

Soverom (ikke målbart areal, men innredet)
Bad med stort badekar.
Bad med stort badekar.

Bebyggelse

Området består i hovedsak av villabebyggelse og tomannsboliger/flermannsboliger.

Tomt

Eiet tomt: 807 kvm.
Tomten er skrånende fra sydøst mot nordvest. Dette gir gode solforhold, og nydelig utsyn over villastrøket foran, jorder og Vestmarka i det fjerne. Tomten er opparbeidet med gressplen, og tilsådd med engfrø foruten de partier som er belagt med gress og asfaltert gårdsplass.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen asfaltert gårdsplass.

Adkomst

Adkomst fra Gamle Tanum vei fra nordvest. Offentlig vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i alle målbare rom. Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning, noe som gir et lavere energiforbruk og bedre bomiljø.

Skoler

Eiendommen sokner til Tanum barneskole (ca. 15 min gange) og Bjørnegård Ungdomsskole (2 min gange).

Andre forhold

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen.

Bad
Soverom

Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel formue

Andel fellesformue utgjør kr ,-

Eier

Delta Properties AS

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr per
Formuesverdi som sekundærbolig kr per

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Evt. mulighet for utleie

Boligen kan helt eller delvis leies ut.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Boligselgerforsikring

Boligselgerforsikring er ikke tegnet av eier og egenerklæring er vedlagt. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingsloven § 3-10.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler kr. xxx,- inkl mva i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 3.900,-, visninger kr 2.500,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og tilrettelegging 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca kr. ,- inkl mva.

Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke kr 14.900,-og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Næringsmegling AS
Postboks 1613 Vika
0119 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 918610529

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer