GANGE ROLVS GATE 6 A

GANGE ROLVS GATE 6 A

Prisantydning 5.750.000,-
Omkostninger 160.612,-
Totalpris 5.974.522,-
P-rom 70m2
Byggeår 1930
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.622,-
 • Fellesformue
  3.615,-
 • Fellesgjeld
  63.910,-
 • Ligningsverdi
  1.490.376,-

Kort om eiendommen

Toppleilighet 3. etg. - Gjennomgående - 2 soverom - Peis - Parkett - Modernisert bad/kjøkken fra 2013 - Felles hage

Høydepunkter

Gjennomgående, lys og trivelig topp-/selveierleilighet med attraktiv og idyllisk beliggenhet. Leiligheten har gode dagslysforhold med lys inn fra to sider. Fra leiligheten er det hyggelig utsikt til området rundt med bebyggelse, gate og uteområder. Idyllisk felles hage med sittegruppe og meget pent trappeløp.

Det er gjort betydelig oppussing i 2013 i regi av dagens eier, dog må kjøper påregne noen utbedringer og oppgraderinger. Leiligheten er beliggende i 3. etasje og inneholder entré/gang, stue/spisestue med hjørnepeis, spisestue, kjøkken, to soverom og bad/wc. Leiligheten disponerer en kjellerbod og en loftsbod.

Nyere brann- og lydisolert inngangsdør.

Veldrevet sameie. Jordvarmeanlegg installert i 2016. Strøm til oppvarming er inkludert i felleskostnadene. Meget sentralt med kort vei til forretninger, parker, offentlig kommunikasjon m.m.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert område på Frogner, mellom Skarpsno og Olav Kyrres plass. Gården ligger på hjørnet av Gange-Rolvs gate (blindvei) og Drammensveien.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til bl.a. Skillebekk og Frogner med nærbutikker, kaféer, restauranter og diverse andre servicetilbud. I tillegg er det gangavstand til Skøyen stasjon med tog/flytog, samt kort vei Karenslyst allé, Bygdøy allé, Solli plass, Tjuvholmen, Aker Brygge og sentrum. Det er meget hyggelig turmuligheter i området, med bl.a. flotte tur- og sykkelstier fra Frognerkilen og ut til Bygdøy.

Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon (bytrikk i Drammensveien). Kun få minutters gange til Skarpsnoparken, i tillegg til gangavstand til Frognerparken.

Gange-Rolvs gate ble oppkalt 1901 etter den norske jarlesønn Gange-Rolv (ca. 900).

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.