GANGSTUVEIEN 6B

GANGSTUVEIEN 6B

Prisantydning 3.300.000,-
Omkostninger 5.232,-
Totalpris 3.375.846,-
P-rom 70m2
Byggeår 1959
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.540,-
 • Fellesformue
  18.445,-
 • Fellesgjeld
  70.614,-
 • Ligningsverdi
  851.268,-
 • Energimerke
  E – lysegrønn

Kort om eiendommen

Pen og tiltalende 3-roms med stor balkong. Fin planløsning. Fyring og v.vann inkludert. Trafikkstille/barnevennlig

Høydepunkter

Stor 3- roms, 70 kvm
Fin planløsning
Betydelig oppusset de senere år
Solrik balkong
Lite innsyn
Trafikkstille beliggenhet
Kort gangavstand til butikker og offentlig kommunikasjon
Veldrevet borettslag
Fyring og v.vann inkl. i fellesutgiftene
Ingen forkjøpsrett
Lave kjøpsomkostninger
Gode parkeringsmuligheter

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet på Kalbakken i Oslo. Kort vei til et godt utvalg matbutikker, bank, postkontor, apotek og treningssentre, som blant annet Sats og Actic. Svært god dekning med offentlig transport. Buss nr. 301, 25, 31, 33, 79, T-bane linje 5, tog og flybuss.

I gangavstand fra boligen finnes svømmehall, bibliotek, gartneri, stall med forskjellige dyr på Nordtvedt Gård, restauranter og take-away, og sist men ikke minst "Steinbruddet" kulturhus med kafé, galleri, og andre aktiviteter som kor, forfatterloft, tegnegruppe, fotogruppe, quiz m.m. I nærområdet finner du også ridesenter, alpinanlegg, golfbane og flere større senter som blant annet Stovner og Alna, og IKEA. Fine tur og aktivitetsmuligheter i området med den nye turveien langs Alnaelva og Grorudparken med bade- og grillplasser. Turveien leder videre til stier og lysløype i Lillomarka. Badedammen og Steinbruvann er populære turmål hele året, og for den som vil gå lenger finnes Lilloseter lenger inn i marka. Lillomarka har
mange idylliske tjern og vann som er godt egnet for turer med telt, lavvo eller gapahuk. Marka er åpen for fisking i alle tjern og vann utenom drikkevannskildene Alunsjøen og Breisjøen. Det finnes også flere ridestier i Lillomarka. Det er nærmest umiddelbar avstand til skoler og barnehager.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.