Gårdskvartalet leil. 19

Gårdskvartalet leil. 19

Prisantydning 3.850.000,-
Omkostninger 60.842,-
Totalpris 3.910.842,-
P-rom 45m2
Byggeår 2024
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.930,-

Kort om eiendommen

GÅRDSKVARTALET: 2-roms med balkong. 3. etg. Heis. Overt. senest april 2024. Godt utleieobjekt. Bolig under oppføring.

Høydepunkter

Velkommen til Gårdskvartalet - Leil. 19. Dette er en flott 2-roms leilighet under oppføring. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje med en hyggelig balkong ut fra stuen. Det blir en fin og moderne standard på interiørstilen, herunder veggfarger, kjøkkenfronter, benkeplater, håndtak på kjøkken og fliser på bad, og således vil man enkelt kunne trives her.

Arkitekten uttaler; Jeg prøver å tenke at jeg først og fremst lager et sted som skal ha sin egen identitet, og at det må legges til rette for at de som skal flytte inn, føler seg hjemme. Når beboerne vandrer rundt i kvartalet, ønsker jeg at de skal kjenne at dette er «deres» sted - at det skiller seg fra andre kvartaler, forteller arkitekten.

Interaktiv modell https://webmodell.no/stream/?id=jn7IxIZzJyiwMTEY4jwq

Beliggenhet

I det ferske fylket Viken finner du en kommune som strekker seg nordover til Lillestrøm og sørover mot Enebakk, med ett bein i storbyen og det andre i vakker og vernet natur.

Reiser du 15 minutter vestover med bil, buss eller tog, kan du fråtse i Norges rikeste og mest varierte utvalg av bygleder. Oslos arenaer for mat, drikke, kunst, konserter og mote kan måle krefter med en hvilken som helst europeisk storby. Skulle utferdstrangen ta overhånd, ligger Gardermoen en kort tur nordover.

Drar du sørover, derimot, gjennom det karakteriske østlandske jordbrukslandskapet, befinner du deg med ett i Østmarka. I Lørenskog slipper du med andre ord å velge mellom action og ro. Visjonen om fremtidens urbane Lørenskog bærer bud om et enda mer mangfoldig tilbud.

Lørenskog vokser til å bli mer som en by, med Skårersletta som hovedpulsåren i et nytt sentrum. Tidligere har Skårersletta, veien mellom kjøpesentrene, vært preget av asfalt, biler og eksos.

Megler

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Gårdskvartalet leil. 19? Klikk her