Gårdskvartalet leil. 8

Gårdskvartalet leil. 8

Prisantydning 3.750.000,-
Omkostninger 20.842,-
Totalpris 3.770.842,-
P-rom 45m2
Byggeår 2024
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.880,-

Kort om eiendommen

GÅRDSKVARTALET: NY PRIS. 2-roms i 2. etasje. Godt utnyttet 45 m2. Balkong. Heis. Overt. Q1 2024. Bolig under oppføring.

Høydepunkter

Velkommen til Gårdskvartalet - Leil. 8.

Dette er en moderne og stilig 2-roms leilighet under oppføring. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med en hyggelig balkong ut fra stuen. Kjøper kan velge mellom tre ulike interiørstiler, herunder veggfarger, kjøkkenfronter, benkeplater, håndtak på kjøkken og fliser på bad, og således sette sitt preg på sitt nye hjem.

Arkitekten uttaler; Jeg prøver å tenke at jeg først og fremst lager et sted som skal ha sin egen identitet, og at det må legges til rette for at de som skal flytte inn, føler seg hjemme. Når beboerne vandrer rundt i kvartalet, ønsker jeg at de skal kjenne at dette er «deres» sted ? at det skiller seg fra andre kvartaler, forteller arkitekten.

Interaktiv modell https://webmodell.no/stream/?id=jn7IxIZzJyiwMTEY4jwq

Beliggenhet

I det ferske fylket Viken finner du en kommune som strekker seg nordover til Lillestrøm og sørover mot Enebakk, med ett bein i storbyen og det andre i vakker og vernet natur.

Reiser du 15 minutter vestover med bil, buss eller tog, kan du fråtse i Norges rikeste og mest varierte utvalg av bygleder. Oslos arenaer for mat, drikke, kunst, konserter og mote kan måle krefter med en hvilken som helst europeisk storby. Skulle utferdstrangen ta overhånd, ligger Gardermoen en kort tur nordover.

Drar du sørover, derimot, gjennom det karakteriske østlandske jordbrukslandskapet, befinner du deg med ett i Østmarka. I Lørenskog slipper du med andre ord å velge mellom action og ro. Visjonen om fremtidens urbane Lørenskog bærer bud om et enda mer mangfoldig tilbud.

Lørenskog vokser til å bli mer som en by, med Skårersletta som hovedpulsåren i et nytt sentrum. Tidligere har Skårersletta, veien mellom kjøpesentrene, vært preget av asfalt, biler og eksos.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Gårdskvartalet leil. 8? Klikk her