Garver Ytteborgs Vei 113

Garver Ytteborgs Vei 113

Prisantydning 2.200.000,-
Omkostninger 12.351,-
Totalpris 2.322.351,-
P-rom 30m2
Byggeår 1969
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.303,-
 • Fellesformue
  3.062,-
 • Fellesgjeld
  110.000,-
 • Ligningsverdi
  391.109,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

SOLGT. VISNING AVLYST. Lys 1(2)-roms med nyoppussede overflater og bad fra 2016.

Høydepunkter

Lys og arealeffektiv 1-roms andelsleilighet i 5. etasje med vestvendt balkong på 7 kvm, utsikt og heisadkomst til leilighetsplan. Fyring, varmtvann og kabel-tv er inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten fremstår som innflytingsklar med nymalte flater, nytt parkettgulv og nylagte fliser i entreen. Fin stue med store vindusflater som gir naturlig lys til rommet med plass til stuemøblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til balkong som på sommerstid fungerer som en ekstra stue. Det er delvis åpen løsning mot kjøkken med original innredning. Sovealkove med plass til dobbeltseng og garderobeinnredning. Forøvrig bodplass i kjeller. Flott flislagt bad/wc med gulvvarme og downlightsbelysning. Badet ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2016.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert boligområde på Haugenstua med nærhet til butikker, offentlig kommunikasjon og rekreasjonsområder. Boligen ligger i 5. etasje med pent utsyn over store fellesarealer fra balkongen.

En liten kjøretur unna ligger Gjelleråsmarka med skogsvei- og løypeforbindelse med Lillomarka. Marka har et lett turterreng og oppkjørte lysløyper om vinteren. På Oslosiden ligger Lia skisenter og Liastua, som er åpen for lett servering på søndager.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Haugenstua og Rema 1000 Haugenstua. Her finnes også Europris, apotek, bensinstasjon, frukt- og grøntforretning, legesenter, tannlegesenter og Fitness24Seven. For ytterligere servicetilbud er det kort vei til Stovner senter, som er Norges største lokalsenter med et godt utvalg av butikker, tjenester og servicefunksjoner. Her finnes også hyggelige kafeer, restauranter, take-away, bakeri og vinmonopol.

Offentlig kommunikasjon

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.